Vučić raspisao vanredne parlamentarne izbore za 3. april: Neka najbolji pobedi

7
273
Foto: Dimitrije Goll/Predsedništvo Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspisao je vanredne parlamentarne izbore za 3. april.

Aleksandar Vučić je potpisao ukaz o raspuštanju Narodne skupštine, koji stupa na snagu u trenutku objavljivanja u Službenom glasniku.

Vučić je pozvao građane da učestvuju u izborima i u izbornom procesu.

Neka najbolji pobede. Poštovani građani Srbije, neka su vam srećni izbori – naveo je.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVučić dodelio odlikovanja, među sretenjskim laureatima dvoje Čačana
Sledeći članakRapisani lokalni izbori u Lučanima

7 KOMENTARA

  • Pa da li ti smatraš da je Đilas jedini opoticionar. Vama naprednjacima je samo on pred očima. A kad smo kod mozgova, treba imati mozak, a ne biti bez mozga. A mnogi koji glasaju naprednjake ili su bez mozga ili imaju debeli interes.

  • Jao, ko to kaže da je mašinski mozak na navijanje . Mozak inženjera je zaista mozak. Ali sad to nema veze. Niti ima veze sa navizanjem. Razni mozgovi sa na navijanje, pre svega naprednjački. Dobro si rekao, oni su baš primer mozgova na navijanje. Najvijaju se zbog interesa tih mozgova, i najbolje se navijaju na SNS akademiji mladih.

 1. Koji mozak prihvata da Vučić daje 100 evra mladima i 20.000 din penzionerima , a da to nije kupovina glasova na aprilskim izborima. Vučić ide sa televizije na televiziju sa nacionalnom frekvencijom i odgovara na nameštena pitanja. Te televizije gleda 100 posto glasača. Na tim televizijama opozicija dobija promil vremena u odnosu na Vučića. Vučić ne ide na na televizije SBBa , jer ih predstavlja kao isključivo opozicione da bi pokazao kako se tamo čuje opozicija , a te televizije gleda manje od 20 posto glasača. To je krađa izbora. Krađu izbora naprednjaci su doveli do savršenstva i pre izbora, i za vreme izbora, i posle izbora.
  Kriminal i korupcija vlasti od lokalnih do republičke cveta. Oligarhija se bogati, dok radnici i poljoprivrednici , siromaše.
  Vučićev lažni patriotizam najbolje se vidi na KiM. Zadržao je i Rio Tinto u Srbiji.
  Mozgovi koji ovo vide, svi na izborw, i glas opoziciji.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here