Vučić: Sledeće godine počine izgradnja autoputa Pojate – Preljina

3
458

ČAČAK – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će početkom sledeće godine krenuti izgradnja autoputa Pojate – Preljina.

Vučić je rekao u Velikoj Drenovi da će tako biti povezano više gradova i opština izmedju Pojata i Čačka. Ova strateška saobraćajna veza između koridora 10 i 11, povećaće broj investitora u tom delu Srbije.

Naš je plan da uradimo tri indutrijske zone na tom potezu između Čačka i Pojata: izmedju Čačka i Kraljeva, između Kraljeva i Trstenika i treću izmedju Trstenika i Ćićevca i Varvarina – rekao je Vučić.

Kaže da će tu biti dovedeni novi investitori i otvorene fabrke koje će zaposliti ljude.

Izvor: Tanjug

Prethodni članakPlate medicinskih sestara 30 odsto manje nego 2009. godine, uslovi rada neizdrživi
Sledeći članakSudski izvršitelji sutra ponovo u FRA; Gradonačelnik: Radnici se s pravom bune

3 KOMENTARA

  1. Secam se Velje Ilica koji je 2013. izjavio identicnu floskulu… Idem ovom trasom i IZUZETNO je OPTERECENA! Radi, pre svega putnika, je izgradnja neophodna….

  2. Svake godine pocinje gradnja, prvo je bilo da ce ove godine da pocne Moravski koridor, a Aerodrom za par godina…kad ono…

    I sta znaci ova IZBORNA kampanja Vucica, samo ja i niko cvise, u Krusevcu gasicevom, samo ON i niko vise, jer samo ON radi, jer samo on rani, jer samo on drzi administraciju, jer samo on vodi u boljitak…
    oreteraga

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here