Vučić u ivanjičkom kraju: Placevi u okolini Ivanjice skuplji nego na Dedinju

4
800
Foto: Dragan Kujundžić/Tanjug

IVANJICA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Moravički okrug i obišao rekonstruisani put Pridvorica – Devići kod Ivanjice, u koji je, kako je rečeno, država uložila oko 400 miliona dinara bez PDV-a.

Put je završen i trenutno se vrši zaštita kosina, horizontalna i vertikalna signalizacija, kao i opremanje dela puta.

Vučić je lokalni put od 8,3 kilometra, koji povezuje Pridvoricu i Deviće i vodi ka turističkom centru Golija, obišao danas zajedno sa predsednikom opštine Ivanjica Momčilom Mitrovićem i minitrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem.

Razgovarajući sa meštanima i lokalnim rukovodstvom govorio je o ceni placa u selu Odvraćenici.

Znate li koliko košta plac u Odvraćenici sada? Bio sam tamo pre dva meseca. To je bilo džabe, a sad vredi više nego na Dedinju – rekao je Vučić prilikom obilaska.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je u Deviću građanima da će put od Ivanjice do Odvaćenice biti izgrađen do 1. septembra naredne godine.

To je skupo, ali to je strateška stvar za ovo mesto. Niko mi nije verovao ni kada sam rekao da ćemo asfaltirati tih osam kilometara koje smo već uradili, jer su mislili da je to zbog izbora, a ja sam sa izborima završio. Više nema nikakvih izbora, što ih je bilo bilo je, i sada ima samo to što mogu da uradim za narod – poručio je Vučić.

On je istakao da želi da izgradi taj put kako seljaci ne bi imali problema sa pretovarom robe, a ljudima iz „Ivanjica puteva“ poručio je da budu srecni što imajuposao za 20 kilometara puta, jer time isplaćuju ljude koji od toga žive.

Izvor: Tanjug, Morava info

Prethodni članakNesreća tokom seče drva: Muškarac (68) sa teškim povredama glave i grudnog koša primljen u čačansku bolnicu
Sledeći članakRezultati i tabele nižih liga: Remi Slobode u derbiju kola, Omladinac na čelu tabele

4 KOMENTARA

    • Džo u zavisti velike oči – što ne znaš nemoj komentarisati. Sa ovima ti evo veze.
      Istina je da se put gradi dalje da bi Zvonko i Andrejka spojili žičaru i svoj novi hotel na vrhu Golije sa Kraljevom, Ivanjicom, Raškom, Novim Pazarom i budućom trasom auto puta.
      Zato će tek zemlja vredeti, a domaća populacija će moći samo šumske plodove da skuplja.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here