Vučić za novog predsednika SNS predložio Miloša Vučevića

1
416

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić predložio je Miloša Vučevića za novog lidera te partije.

Vučić je na Skupštini SNS, koja se održava u Kragujevcu, rekao da će Vučevića za predsednika stranke i formalno predložiti po drugoj tački dnevnog reda.

Predložiću vam i formalno po drugoj tački, ali želim da kažem dok su tu i novinari, za predsednika stranke ne trijumvirat, ne desetočlano ili ne znam kakvo predsedništvo, već da za predsnika SNS, a on će naravno konsultujući se sa svima nama doneti odluku o budućem rukovodstvu. Predlažem da za novog predsednika naše stranke izaberemo Miloša Vučevića, potpredsednika SNS. Šta bih ja imao da vam kažem o našem Milošu… Nisam ni čitao, mrzelo me da čitam ono gde je rođen i kada, znam da je od početka sa nama, da najbolje zna šta je stranka, koliko voli SNS, znao sam mu i oca koji je bio jedan od najuglednijih advokata. Znam iz koliko je dobre porodice, znam ga kao čoveka veoma odanog SNS i ideju nezavisne, samostalne i prosperitetne Srbije, i siguran sam da će uz moju i vašu podršku moći da obavi veliki posao i da će moći da sa vama radi još više i snažnije – naveo je Vučić.

Vučić je poručio „da dok je živ neće napustiti SNS“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKošarkaški kamp “Malina“ predstavljen u OŠ “Milica Pavlović“ (FOTO)
Sledeći članakObradović: Režimski spin da je prelazna vlada pokušaj opozicije da dođe na vlast bez izbora

1 KOMENTAR

  1. U svakoj normalnoj stranci kad neko ode sa vrha raspišu se izbori, sazove se skupština, kandidati, predstavi se program i glasanje. Kod autokrate Vučića toga nema, samo on kaže evo ovo je nova figura kojom ću ja da rukovodim i da se pravim lud kako ni za šta nisam kriv u budućnosti.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here