Vučić: Zamolio sam SNS da se ide na nove izbore u Beogradu

7
326

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zamolio izbornu listu oko Srpske napredne stranke (SNS) da se ide na nove izbore u Beogradu.

Foto: Dimitrije Goll/Predsedništvo Srbije
  • Znam da imate većinu, ali bolje i izgubiti nego da se desi situacija iz 2008, kada su Demokratska stranka i socijalisti počilili izbornu krađu – rekao je Vučić na konferenciji na novinare u Predsedništvu Srbije.

On je pozvao vladu da odmah krene i primeni preporuka koje je ODIHR izneo u svom izveštaju o decembarskim izborima u Srbiji.

On je kazao da Zapad od Srbije očekuje da de fakto ili de jure prizna nezavisnost Kosova, da uvede sankcije Rusiji i uvede „marionetski režim“, te da će u tom cilju pritisci na Srbiju biti sve veći.

  • Oni takođe, u podtekstu, očekuju da se odreknemo od Republike Srpske, uvedemo sankcije Rusiji i zauzmemo antikineski stav – rekao je Vučić u obraćanju iz Predsedništva Srbije.

Izvor: Beta, Morava info

Prethodni članakModeli čačanske kompanije “P.S. Fashion“ na Nedelji mode u Parizu
Sledeći članakKomesarka za izbeglice posetila porodicu Berić u Čačku 

7 KOMENTARA

  1. Vucko delijo. Ne daj se dripcima. A ove nase komentatore boli briga za Beograd samo vole da mlate praznu slamu. Oni nisu vazni ni u Cacku. Samo dizu buku. Zato Ti radi svoj posao. Dobro, kao i do sada.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here