Vuk Jeremić i dr Radojević zalepili nalepnice sa natpisom “Bojkot“ na ulazu u Čačak

10
2126

ČAČAK – Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić zajedno sa zvaničnicima gradskog odbora te partije u gradu na Moravi, nalepili su nalepnice sa natpisom “Bojkot“ na jednoj od tabli na ulazu u Čačak.

Na fotografiji koju je objavila Narodna stranka, osim Jeremića, nalaze se, pored ostalih, i predsednik GrO dr Aleksandar Radojević, kao i potpredsednik lokalne organizacije Dušan Selaković.

Jeremić je istakao da će kampanja za bojkot izbora neophodno biti intenzivnija od izborne kampanje, jer je opoziciji onemogućen pristup uticajnim medijima i zato će morati da što više razgovara na terenu, sa građanima širom Srbije.

Na sličan način, u raznim gradovima u Srbiji, kampanju za bojkot prethodnih dana otpočeli su i ostali lideri Saveza za Srbiju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakFabrika reznog alata neće otići u stečaj
Sledeći članakDobre vesti za Borac, Split položio oružje u Novom Pazaru

10 KOMENTARA

  1. Kad lepi nek uzme i skine sopstveno ruglo. Da je vozač i ima svoje auto ne bi uništava nešto što nije njegovo, kao i taj znak za Čačak.

  2. Odavno nije bilo boljeg utiska o nekoj temi od nalepnice „bojkot“, svaki put kad je vidim obradujem se da ima sve vise ljudi koji misle kao ja

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here