Zasedanje Gradske skupštine seli se u Dom kulture u Parmencu

2
605
Pretprošlo zasedanje održano u Konjevićima; foto: RINA

ČAČAK – Trideseta sednica Skupštine grada Čačka biće održana 12. septembra u prostorijama Doma kulture u Parmencu.

Zbog radova na rekonstrukciji skupštinske sale, za šta su rokovi probijeni za više meseci, odbornici lokalnog parlamenta zasedaće u četvrtom alternativnom prostoru. Podsetimo, pre Parmenca skupštinska zasedanja održana su u sali KUD “Dule Milosavljević Žele“, kao i u Konjevićima i Prijevoru.

Na sednici će se naći oosam tačaka dnevnog reda, što je verovatno najmanji broj tačaka na jednoj sednici u poslednjih dvadesetak godina.

Pored ostalog, odbornici će imati priliku da glasaju o izveštaju o izvršenju budžeta grada za 2019. godinu, o odluci o distribuciji i snabdevanju toplotne energije, izveštaju o radu Doma zdravlja, predlozima Komisije za kadrove i mandatno imunitetska pitanja.

Biće verifikovan i mandat nove odbornice SNS Biljane Jakoveljević, koja će zameniti dosadašnju zastupnicu Belu Stevanović.

Predstavnici opozicije najavili su da će bojkotovati ovo skupštinske zasedanje, a vlast ističe da će imati kvoorum za nesmetan rad parlamenta.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČetiri čačanske firme traže šest radnika
Sledeći članakDirektor policije odigrao važnu ulogu u povratku Lazara Markovića u Partizan

2 KOMENTARA

  1. Pa Dom u Parmemcu se raspada.
    Haha za bolje i niste,taman da vam padne plafon na glabu mozda se opametite,niti vredi pozicija,niti opozicija,SVE MOJ DO MOJEGA……

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here