Završen još jedan basket turnir na Želovom, ovo su pobednici

0
1015

Završen je još jedan basket turnir na Želovom koji nosi ime legende Predraga Preva Vučićevića. Želeli bismo da čestitamo ekipi Kaktus caffe bara na zasluženoj pobedi u konkurenciji seniora.

Osim u seniorskoj kategoriji, održala su se i takmičenja u mlađim kategorijama. Pehar za najbolju ekipu u kategoriji “mlađi pioniri” osvojila je ekipa “Bacači cigala” u sastavu: Gavrilović, Dukanac, Dunjić i Pešić. U kategoriji “pioniri” trijumfovali su P. Petrović, V. Petrović, Milović i Matijević, koji su igrali za tim “Moćni košarkaši”. U kategoriji “kadeti” slavila je ekipa “Njeguški pikenrol” sa ekipom koju su činili: Medić, Jekić, Pirnat i Kurćubić, dok je Mihailo Vučković pokazao izuzetnu veštinu u takmičenju u šutiranju trojki. U juniorskoj kategoriji najbolji su bili momci: Tatić, Bojović, Stojanović i Đekić iz ekipe “Na silu, na silu”.

Naši glavni šampioni su svakako momci iz ekipe “Kaktus caffe bar” u seniorskoj kategoriji. Pobednici su bili Paunović, Nikitović, Gugović i Nikolić. Svi se slažu da je Braco Paunović najviše pokazao na turniru seniora.

Čestitke svim pobednicima i hvala svima koji su učestvovali na ovom neverovatnom turniru koji uvek donosi uzbuđenje i radost!

Izvor: Mozzart sport/Đurđe Mečanin

Prethodni članakZa zamenu stolarije u domaćinstvima Čačak opredelio gotovo 60 miliona dinara, najviše u Srbiji
Sledeći članakDanas stiže nova superćelijska oluja, preti džinovski grad

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here