Završena kupališna sezona na bazenima i gradskoj plaži

3
623

ČAČAK – Poslednjeg avgustovskog dana spuštena je zavesa na još jednu kupališnu sezonu. Aktuelne vremenske prilike su u svakom slučaju doprinele da sezona poput nekih prethodnih ne “zagazi“ u septembar.

Zatvorene su kapije gradskog bazena, kroz koje su tokom protekla dva i po meseca prošle na hiljade Čačana svih generacija. Takođe, danas su podignute ustave na brani, čime je ispražnjeno jezero i stavljena tačka na ovogodišnju kupališnu sezonu na gradskoj plaži.

Sumirajući sve ono što se dešavalo u protekla dva i po meseca moram istaći zadovoljstvo kupališnom sezonom koja je danas zvanično završena. Za nas je primarno da je sezona protekla bezbedno i bez većih incidenata, kako na bazenima tako i na gradskoj plaži. Znamo dobro da prošle godine zbog pandemije sezone takoreći nije ni bilo, pa kada podvučemo crtu moramo biti izuzetno zadovoljni. Broj posetilaca na bazenima pokazuje da je ova sezona u rangu uspešnijih. Zahvaljujem se svim našim službama koje su dobro i profesionalno obavile svoj deo posla, ali i svim posetiocima koji su svojim korektnim ponašanjem i poštovanjem kućnog reda dali doprinos ovakvom utisku – rekao je direktor SC “Mladost“ Miloš Stevanić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakGotovo: Ivan Marinković novi igrač Borca!
Sledeći članakKako ostvariti veću inkluziju osoba sa invaliditetom na tržištu rada

3 KOMENTARA

  1. Plaza na Moravi je sjajna. Reka je bila cistija nego prethodnih godina, jos da nije bilo pokosenog rastinja i algi bila bi SAVRSENA.Kabina za presvlqcenje neophodna kod tuseva ispod brane, neprikladno je toliko kupaliste sa samo jednom na vrhu plaze kod Vrcala.
    Spustanje i podizanje brane vezano za kraj i pocetak skolske godine je zaista nerealno.Takav princip se ponavlja 50+ godina, a sprovodi ga S.D.Mladost i sve zbog 1-2 radnika spasioca.
    Mozete li da zamislite da se Ada zatvara 1.09.i otvara 20.06.Kupaliste i Morava su za sve gradjane i treba gledati opstu dobrobit.
    Septembar i dobar deo oktobra je za uzivanje pored Morave, a ne uz smrad algi i pogled na Moravu-potocic.Uostalom zasto ne propagirati zdrav zivot i pozdraviti hrabre kupace i u nesto hladnijim danima.
    Usli smo u trecu deceniju XXI.veka mozemo li promeniti navike sa polovine XX veka?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here