Zbog urušavanja gradilišta promenjen režim saobraćaja kod hotela “Morava“, snabdevanje vodom normalizovano

11
2186

ČAČAK – Usled havarije koja se dogodila nakon urušavanja zemljišta na gradilištu u Ulici Dragana Vranića kod hotela „Morava“, predstavnici JP „Gradac“ i JKP „Parking servis“ Čačak, preduzeli su hitne mere na izmeni režima saobraćaja i izvršili postavljanje privremene saobraćajne signalizacije kojom je onemogućeno skretanje iz Bulevara Vuka Karadžića u Ulicu Dragana Vranića, u cilju očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, saopšteno je u utorak uveče iz JP “Gradac“.

Kako se navodi, u dogovoru sa predstavnicima Uprave saobraćajne policije u Čačku, u jutarnjim časovima, u terminu kada učenici OŠ „Dr Dragiša Mišović“ dolaze u školu, saobraćajna policija će decu usmeravati na suprotnu stranu ulice.

  • Prema informaciji dobijenoj od JKP „Vodovod“ Čačak, nakon što se dogodila havarija, izvršeno je zatvaranje ventila i došlo je do stabilizacije sistema vodosnabdevanja. Informacije da je Avenija lipa bez vode nisu tačne. Objekat hotela „Morava“ je trenutno jedini koji nema uredno vodosnabdevanje. Ekipe JKP „Vodovod“ će u toku sutrašnjeg prepodneva izvršiti radove na sanaciji oštećenja cevovoda, nakon čega će biti uspostavljen normalan režim saobraćaja – navodi se u saopštenju “Gradca“.

U utorak po podne došlo je do urušavanja dela gradiliša stambene zgrade koja se gradi nadomak hotela “Morava“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSudar dva taksi i jednog putničkog vozila u širem centru Čačka, pet osoba završilo u bolnici
Sledeći članakPredpioniri Lotusa nisu uspeli, poraženi od ekipe koju predvodi legendarni Vasa Mijić

11 KOMENTARA

  1. Da li neko odgovara za ovoliko bezakonje i besramni javašluk u ovoj „urbanizaciji“. Ljudi su toliko alavi i bezobrazni da im nikad nije dosta. Čemu toliko zgrada na tako malom prostoru? Treba uvesti zakone kao za vreme Miloša Velikog, da odgovaraju i lopovi i političari, a kazne da budu surove i preventivne.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here