Od sutra isplata 100 evra za sve koji su se prijavili

16
2458

Isplata novčane pomoći u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta idp.trezor.gov.rs počinje sutra.

Dnevno će se uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana, pa se očekuje da će do 1. ili 2. juna biti završene sve isplate za one koji su se prijavili za pomoć.

Rok za prijavu je 5. jun, a onima koji se budu prijavili poslednjeg dana novac će biti isplaćen do 7. juna.

Prvo je isplata ove pomoći počela za penzionere 15. maja, a za oko 160.000 korisnika socijalne pomoći 21. maja.

Vlada Srbije usvojila je 24. aprila uredbu o isplati 100 evra svim punoletnim državljanima naše zemlje sa prebivalištem u Srbiji i važećom ličnom kartom.

Izvor: Tanjug

Prethodni članakŠarčević: Nema razloga da ne bude proslava mature, ali na otvorenom
Sledeći članakJanković: Epidemiološka slika ohrabruje, ali ne treba prerano misliti da je kraj

16 KOMENTARA

 1. Pa tih 100 E su nase pare iz „drzavne kase“ !
  Za vreme epidemije, vlast je uvela vanredno stanje, suspendovala Zakon o javnim nabavkama i kupovala robu i usluge mimo zakona, u četiri oka. Dobro bi bilo da gradjani saznaju koliko novca su potrosili ministri, direktori javnih preduzeća, agencija, zavoda, ustanova i predsednici opština za razne nabavke – od toalet papira do kompjutera i urbanističkih projekata.

 2. Preko racuna za struju ce i da povrate sve pare sto su dali. Dignu racune a onda sa batinasima pred vrata u naplatu. Struja mora da se plati a reklamacije se ne uvazavaju, niti se brojila ne ocitavaju kako treba.

 3. Javni dug Srbije na kraju novembra 2019. godine iznosio je 24,12 milijardi evra, što je 52,4 odsto bruto domaćeg proizvoda (BDP), objavilo je danas Ministarstvo finansija.

    • Odgovori čoveku? Pa vi ne možete ni parizer da dobijete, jer niste sposobni nikakvu smislenu rečenicu da napišete, osim ponavljanja par fraza!

    • Potpuno si u pravu. Ako je vrhunac otpora režimu ponavljanje bedne i neduhovite fraze o parizerima i podriguši, ovaj zlotvor treba doveka da vlada. Često se zapitam koliki je IQ ovih tipova što non stop ponavljaju dosetke o sendvičima. Siguran sam da nije preko 75.

     • Ja iznosim konkretne cifre i malverzacije pa se ucutite i pretite mi al nema veze ja nastavljam ! Niste odgovorili naprimer kako ste na lokalu uspeli da potrosite kroz budzet 133 miliona evra…gde su zavrsile te pare ?

   • Srpska Napredna Stranka vlada od 2012 javni dug je umalo dupliran od tad..sta su uradili sa tim silnim miljardama gospodine iz snsa ?! Partijski paraziti se docepaju narodne kase i trose bole ih uvo njima lepo a gradjanima sve losije zato BOJKOT !

    • Pitanje je prosto:
     Koje je mere donela država za vreme krize od 2009te pa u narednim godinama? Koliko je tada ljudi ostalo bez posla? Koliko se tada država zadužila, a da dinara pomoći nije dala stanovništvu? Može li bilo ko od vas da da odgovor, a da to ne bude vredjanje?

     • I tadasnji su se zaduzivali jer se nije dovoljno punio budzet al sad ga malo bolje pune jer inspekcije neizlaze od privrednike pa se jos vise zaduzili ! Isto je samo dres promenili sve na grbaci naroda ! Zato BOJKOT protiv partijskih parazita i tajkuna !

   • Ma ,treba ga pitati da li je se i on prijavio za tih 100 eura !Zuti zemlji unistili ,sve fabrike rasprodali,pozatvarali ,pokral8 sve szo se pokrasti moglo i sad kevcu ko kerovi ,jod malo bih da kradu .😉

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here