Vučić: U decembru će možda biti još jednokratnih davanja države

9
884

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras najavio mogućnost, za decembar, „još jednokratnih davanja države“.

Foto: Dimitrije Goll

Verujem da li će biti još, da li sada ili pred Novu godinu, jednokratnih davanja, mislim da je premijerka Ana Brnabić razgovarala s jednim delom ljudi u kulturi, pa ćemo videti – kazao je on.

Vučić je za RTS u Dubaiju na marginama Međunarodne konferencije o klimi, ocenio da bi do petka i srednjoškloci, odnosno njihovi roditelji ili staratelji trebalo da dobiju jednokratnu pomoć države.

Za srednjoškolce nemam tačan dan (isplate 10.000 dinara), ali verujemo da ćemo u ponedeljak lokalnim samoupravama prebaciti novac, što znači da bi do petka trebalo da ga dobiju – rekao je on.

Dodao je da su studentske kartice „od danas aktivne ili efektivne“, te da je od više od 100.000 zahteva validirano njih 90.000.

Izvor: Beta

Prethodni članakPredstava “Krajputaši“ gostuje u Narodnom pozorištu
Sledeći članak“Pare koje se sada dele, na kraju će vraćati svi građani, i to sa kamatom“

9 KOMENTARA

  1. Da je Vučić mnogo uradio za Srbiju i da ga narod voli, on bi bio gospodin Predsednik, a pustio bi svoje interesdžije da vode predizbornu kampanju. Dačić da je nešto uradio za narod i državu, ne bi sebe predstavljao kao da ga narod nije gledao 33 godine u svim svojim nesrećama. Birači treba da kazne njihove predizborne prevare.

  2. Izgleda da istraživanje javnog mnjenja pokazuju da loše stoji pre 17-i decembar pa se zadužuje maksimalno ne bi li izgurao da dobije izbore.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here