Nova Srbija i Narodni blok nastavili kampanju tribinom u Slatini

6
306

ČAČAK – Izborna lista pod rednim brojem 3 za lokalne izbore u Čačku, “Velimir Ilić – Nova Srbija – Narodni blok“, nastavila je svoju predizbornu kampanju organizovanjem tribine u prostorijama Mesne zajednice u Slatini.

Tom prilikom se prisutnima obratio nosilac Izborne liste i predsednik Nove Srbije, gospodin Velimir Ilić. On je predstavio izborni politički program stranke, uz podsećanje na mnogobrojne aktivnosti i projekte realizovane u Slatini, Mršincima, Kukićima, Goričanima, Kačulicama i ostalim mestima koja gravitiraju Slatini, u periodu vlasti Nove Srbije. Pored toga, predsednik Ilić je kritikovao vladajuću Srpsku naprednu stranku zbog velikog broja afera iz prethodne četiri godine, sa posebnim naglaskom na pogrešno vođenje agrarne politike od strane Ministarstva poljoprivrede u Vladi Republike Srbije. Velimir Ilić se založio za znatno veće budžetske podsticaje poljoprivrednim proizvođačima u zemlji, uz obećanje da će se Poslanički i Odbornički klubovi Nove Srbije u novom sazivu republičkog i lokalnog parlamenta maksimalno boriti za što veća izdvajanja iz budžeta, opredeljena za razvoj svih vidova poljoprivredne proizvodnje.

Nosilac izbornih lista Nove Srbije, odnosno koalicije Narodni blok, Velimir Ilić, je prisutne u Slatini podsetio i na podatke vezane za javni dug Republike Srbije u poslednjih 20 godina, na bazi čega se vidi da je u izveštajnom periodu zemlju najviše zadužila Vlada pod predsedništvom Aleksandra Vučića, te da nema mesta prostoru za bilo kakvo hvalisanje aktuelnog predsednika države, jer su ekonomski rezultati Vlade kojom je on predsedavao katastrofalni, o čemu najbolje svedoči sledeća ilustracija:

Na tribini u Slatini, prisutni su bili i odbornički kandidati sa Izborne liste broj 3 za lokalne izbore u Čačku, Velimir Ilić – Nova Srbija – Narodni blok, iz ovog kraja, Dragica Milenković, Dragan Zarić i Goran Janić.

Informativna služba Nove Srbije

POLITIČKI MARKETING

Prethodni članakČetiri liste na lokalnim izborima u Gornjem Milanovcu
Sledeći članakTrojica novozaraženih Čačana u kućnoj izolaciji, iz Beograda stigli nalazi 18 uzoraka – svi negativni na koronu

6 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here