POKS: U nedelju biramo između demokratije i jednoumlja

6
144

ČAČAK – Organizacija POKS u Čačku oglasila se povodom završetka izborne kampanje.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

U nedelju biramo između demokratije i jednoumlja. Između političkog pluralizma i jednopartijskog sistema u kome ne postoji nijedno drugo mišljenje sem mišljenja vladajuće stranke.

Ako to nije dovoljan motiv da izađemo u što većem broju i izglasamo raznolik lokalni parlament u kome će pored vlasti postojati i opozicija, onda možda SNS zaista i treba da ima svih 75 mandata u lokalnom parlamentu.

U našoj kampanji nismo obećali ništa spektakukarno. Definisali smo 6 važnih tema, ne zato što ih nema više, već zato što nismo megalomani i znamo da procenimo svoj kapacitet. Bićemo alternativa vlasti, jer ne treba svi da budemo vlast. POKS sebe ne vidi u saradnji sa republikanskim strankama i mi ćemo u skupštini grada Čačka biti zaista odgovorna opozicija.

Ovom prilikom želimo i da se zahvalimo svim portalima koji su objavili naša saopštenja, dok se vladajući političari jedan za drugim ređaju na lokalnim televizijama kao na traci, nama znači svaki prostor da se obratimo građanima.

U nedelju se zna, na birališta onako kako i dolikuje, s verom u Boga, za kralja o otadžbinu!

POKS Čačak, Miloš Obrenović

POLITIČKI MARKETING

Prethodni članakČačak je naš: Bićemo najveće iznenađenje izbora uprkos medijskom mraku
Sledeći članakPrekršajne prijave protiv odbornika i simpatizera Dveri zbog kršenja mera tokom vanrednog stanja

6 KOMENTARA

  1. Hahahaha….rekose ljudi koji se zalazu za uspostavljanje kraljevine,gde jedan covek rodjenjem ima veca prava od drugih gradjana……

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here