Boško Obradović: Tražim hitno privođenje Nebojše Stefanovića i Dijane Hrkalović

5
616

ČAČAK – Lider Pokreta Dveri Boško Obradović zatražio je danas od tužilaštva da privede ministra odbrane Nebojšu Stefanovića, bivšu državnu sekretarku MUP-a Dijanu Hrkalović i poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Vladimira Đukanovića zbog ono što su u javnosti izneli jedni o drugim u prethodnih nekoliko dana.

Ako do toga ne dođe, ili ako do toga dođe a svi oni nakon toga ne budu odgovarali pred zakonom, to će biti najbolji dokaz da je sva medijska fama ovih dana iskorištena samo za unutrašnje obračune u SNS pred formiranje nove Vlade i paralelno skretanje pažnje javnosti sa gorućih tema, i to po ko zna koji put na isti medijski način – ocenio je Obradović u saopštenju.

Prema njegovim rečima, povod za taj obračun mogao da bude sukob klanova u SNS, ali i skretanje pažnje javnosti sa predaje elektroenergetskog sektora Srbije na Kosovu, kolapsa Elektroprivrede Srbije, ogromne inflacije i brojnih problema domaće poljoprivrede.

Sve što su Stefanović, sa jedne, i Hrkalović i Đukanović, sa druge strane istog partijskog vrha SNS, rekli jedno o drugom može se sa velikim poverenjem smatrati kao tačno. Oni optužuju drugu stranu za kriminal, a prećutkuju ono što su dugo radili zajedno i u istom timu sa drugom stranom. Na taj način žele da izbegnu sopstvenu krivičnu i političku odgovornost, prebacujući sve na one druge sa kojima su zajedno radili sve vreme – dodao je Obradović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakUspomena na Vučka: Večeras koncert šest bendova u Domu kulture
Sledeći članakPrva kupovina za bebu – šta je sve neophodno i koliki su troškovi?

5 KOMENTARA

  1. Boško po ko zna koji put udara na mafiju koja vodi državu. Da je bilo sreće, pa da nam ovaj čovek bude predsednik. Gde bi nam bio kraj?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here