Apel Vuka Jeremića: Još nije kasno da državotvorna opozicija na izbore izađe u jednoj koloni

8
266

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je u otvorenom pismu lidere opozicionih “parlamentarnih državotvornih stranaka“ da još jednom preispitaju odluku da odbiju da takozvana državotvorna opozicija ne predstojeće izbore izađe u jednoj koloni.

Verujem da svi kojima je iskreno stalo do odbrane nacionalnih interesa Srbije, koji su danas očigledno ugroženi, moraju tom cilju da podrede stranačke i sve druge interese, naveo je Jeremić.

On je istakao da je za Narodnu stranku nastup državotvorne opozicije u jednom bloku jedini odgovoran korak, imajući u vidu neposrednu opasnost od sprovođenja u delo “francusko-nemačkog“ plana za nezavisnost Kosova i Metohije, kao i druge alarmantne okolnosti za narod i državu.

Zato vas pozivam da još jednom preispitate svoje odluke, jer još nije kasno da se postigne dogovor o jedinstvenom nastupu državobraniteljske opozicije. Patriotski opredeljeni birači neće razumeti zbog čega se to nije dogodilo, niti prihvatiti bilo kakva opravdanja za to. Na nama je istorijska odgovornost i više nego ikada nam je potrebna sabornost i jedinstvo kako bismo sačuvali Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije i oslobodili zemlju od kriminala, korupcije i samovlašća – naveo je Jeremić.

Izvor: FoNet

Prethodni članakSloboda ili ništa: Predavanje o dr Dragiši Mišoviću u Narodnom muzeju
Sledeći članakDelovi teritorije Čačka u četvrtak ostaju bez struje

8 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here