Bajkeri izuzetno zadovoljni “Moto vikendom“ u Čačku, najavljuju da će postati tradicionalan

4
1165

ČAČAK – Praznik za sve motocikliste, ali ne samo njih, već i sve one željne dobre zabave i dobrog provoda, bio je vikend u Čačku, od 21. do 23. juna, u kompleksu SC “Mladost“. Naime, sedam aktivnih čačanskih moto klubova je organizovalo “Moto vikend“, sa kampom za sve goste, binom za odlične svirke u jednom od najlepših delova Čačka, tik uz obalu Morave, u Parku mladosti.

Tokom tog vikenda kraj Morave prošlo je više od 6.000 ljudi, a kroz Čačak prodefilovalo i više od 1.300 motocikala. Organizatori najavljuju da im je da ovaj događaj postane tradicionalan.

Posetioce iz čitave Srbije, ali i iz regiona i Nemačke, uživali su u provodu uz dnevne i večernje koncerte.

  • Očekivali smo dobar provod, jer smo odradili dobru pripremu i spremili odličan program, ali smo i mi iznenađeni i oduševljeni ovako ogromnom posetom. Samo u kampu za ta dva dana boravilo je oko 2.000 ljudi. Veliku zahvalnost dugujemo lokalnoj samoupravi i SC “Mladost“, koji su nam pomogli značajno prilikom organizacije i kojima ovim putem želim da zahvalim – rekao je Dragan, član moto kluba, jednog od organizatora skupa, zakazavši novi susret za sledeću godinu.

Izvor: Morava info

Prethodni članakProblemi sa vodosnabdevanjem u Lugovima, zasedao Štab za vanredne situacije
Sledeći članakMalinari u ponedeljak sa ministrom Martinovićem u Arilju o ceni i neplaćanju otkupljenog voća

4 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here