Biciklistička trka “Velika nagrada Čačka 2024“ u subotu u Ježevici i Banjici

0
296

ČAČAK – Biciklistički klub Borac u subotu, 4. maja, organizuje biciklističku trku za Kup Srbije pod nazivom “Nagrada Čačka 2024“.

Ovo je druga trku u okviru ovogodišnje Kupa Srbije u drumskom biciklizmu.

Kompletan program takmičenja održaće se selu Ježevica , na narskrsnici puteva Grujanske kose i Banjičkog puta, gde će biti start i cilj.

Staza trke je kružna i ide lokalnim putevima u selima Ježevica i Banjica, Banjičkim putem do Banjičke zadruge, levo lokalnim putem ka Ježevici do Euro Beta (Marine vodenice), levo uzbrdo do raskrsnice Grujanske kose i Banjičkog puta.

Start prve kategorije biće u 11,00 sati, program se završava oko 17,00 sati. U pomenutom intervalu saobraćaj za ostale učesnike biće obustavljen.

Posle prve trke u generalnom plasmanu seniora vode biciklisti iz Sombora kako pojedinačno tako i ekipno, dok su biciklisti Borca na drugom mestu. Ovo će biti lepa prilika za domaće bicikliste da pokušaju preuzeti vođstvo u Kupu Srbije.

Raduje nov podmladak kluba koji je pobedio na prvom Kupu Srbije u Erdeviku u kategorijama dečaka do 9 i 11 godina, a na pred domaćom publikom imaće priliku da pokažu svoj potencijal.

Trka će imati međunarodni karater, jer su svoje učešće najavili biciklisti iz Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Makedonije.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSNS Čačak: Prvi smo na glasačkim listićima, ubedljivo prvi bićemo i nakon glasanja
Sledeći članakGG “Ivan Ćalović – Istina i čast“ predala listu kandidata za lokalne izbore

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here