GG “Ivan Ćalović – Istina i čast“ predala listu kandidata za lokalne izbore

23
2879

ČAČAK – Grupa građana “Ivan V. Ćalović – Istina i čast“ u sredu je Gradskoj izbornoj komisiji predala listu kandidata za odbornike za učešće na predstojećim lokalnim izborima.

 • Listu od 64 kandidata podržalo je 1.129 naših sugrađanki i sugrađana kojima se zahvaljujemo na ukazanom poverenju – navedeno je u saopštenju ove grupe građana.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBiciklistička trka “Velika nagrada Čačka 2024“ u subotu u Ježevici i Banjici
Sledeći članakZavršeno asfaltiranje prilaznog puta ka manastiru Jovanje

23 KOMENTARA

 1. Ne poznajem nikog od ovih, ali kad vidim ovu trojicu sa zadenutim naocarima za sunce u zatvorenom prostoru, ne mogu da imam poverenje u ovakve folirante.
  Da ne bude zabune nisam pristalica SNS.

 2. Ja ne znam koji je program i šta je cilj delovanja i vlasti i opozicije? Koji je program vlasti u naredne 4 godine? Ništa posebno, da se životari, zaduži budžet i da se podmiri što više ljudi. Opozicija se uglavnom fokusira da su ovi lopovi i da ih treba oterati, da se razumemo, slažem se, ali i vi gde vidite ovaj grad za godinu, dve, pet, deset? Trebaju li nam kapitalni objekti, kako rešavati urbanistički haos, kako privredi pomoci da ode korak dalje kako bi stvarali proizvode više vrednosti, univerzitet koji je pitanje svih pitanja za Čačak!

 3. Malo da se razmišlja i ovako: ako bi red u lokalnoj samoupravi bio kao što je kod Ćalovića u firmi, onda bi definitivno bio red i rad. Ko se plaši i što se plaši ovog kandidata?

 4. Ljigavci, sram da vas bude! Trebali ste zajedno sa njima, nema razlike. Kvaziintelektualci, lažne lokalpatriote, jeftinoćo, rasprodajo od karaktera, smrdite kao Zavetnica!

 5. Realno ljudi. Nema nove snage i nade da nešto može da se promeni. Čačanska rupa i močvara ostaje močvara. Pitanje plena koji se deli pokazuje lice.

 6. SNS prica. Pitajte ih ko im je lopatom sipao 650 potpisa?Zasto je Niketicka zvala sns clanstvo da idu da daju potpis kod Moravice.Prevara, svi znaju.

  • Koje članstvo? SNS uzimao od penzionera lične karte i sami potpisivali. Dajte jedan miting da vidimo to vaše članstvo.

   • Šujdo, od kad si ti za Ćalova? Nemojte vi fake snsovci o dovoženju penzosa. Videli smo svi lava iz Ljubića kako razvozi penzose za advokata.

  • Nemojte lupati, smislite nešto u šta bi moglo da se poveruje.
   Šta nju mešate, smešna pojava, ne vidi dalje od magistra.

 7. napreDNO vrlo. prva rezerva i najveci spavac vlasti Gijo. kriminalci vladaju i ubijaju, advokati ih vade ih zatvora i vracaju na slobodu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here