Bisenić: Građanska opozicija u Čačku ostala odgovorna i ujedinjena

9
357

ČAČAK – Lider Grupe građana “Čačak je naš“ Dragan Bisenić oglasio se saopštenjem kojim građane Čačka poziva da glasaju za koačiciju “Čačak protiv nasilja – Novi DSS“.

Saopštenje prenosimo u celisti:

Pre četiri godine smo se prilikom prepuštanja grada sadašnjoj vladajućoj garnituri odlučili na neravnopravnu borbu. Bilo smo jedan od malobrojnih glasova razuma u lokalnom parlamentu. Čak i u takvom odnosu snaga, uspeli smo da svojom upornošću i beskompromisnim zalaganjem za probleme običnih i zapostavljenih građana, mnoge od njih iznesemo na svetlost dana i nateramo vlast na njihovo rešavanje.

Bili smo glas razuma i nada za sve koji su mislili da lični aktivizam predstavlja borbu sa vetrenjačama. Sada vidumo da dve liste na lokalnim izborima idu našim stopama. I to budi nadu da je vreme apatije iza nas. U decembru smo shvatili da svu našu snagu moramo iskoristiti za jedan zajednički cilj. I to je dovelo do buđenja građanske opcije koja je uvek bila obeležje našeg grada. Više od 14.000 naših sugrađana je dalo podršku zajedničkoj listi „Srbija protiv nasilja“ i napravilo temelj koji svoju svrhu ima na izborima drugog juna. Ostali smo odgovorni, ujedinjeni i bez sujete u jednom cilju a to je konačni raskid sa spiralom uništenja svega pozitivnog u našem gradu.

Zato pozivamo sve da 2. juna završimo započeto. Da shvatimo ozbiljnost trenutka i veličinu čina izlaska na glasanje. Samo to nas deli od nulte tačke koja predstavlja novi početak za naš grad.

Zato smo mi na listi „Čačak protiv nasilja – Novi DSS“. I zato je neophodno izaći i zaokružiti broj 6.

Zato jer je došao trenutak da tvoj glas najzad odlučuje. Zato broj 6.

Dragan Bisenić, Čačak je naš

Prethodni članakZašto je investiciono zlato savršen poklon
Sledeći članakStručno predavanje na FTN: Refaktorizacija Android koda u multimodularnu arhitekturu

9 KOMENTARA

  1. Koja gradjanska opcija, I sta to znaci? Cujete nesto od Beograda I mislite da ste nesto. Nista vi ne znacite. Koliko godina se bavite, politikom, pogotovo Bisenic, I sta ste uradili za nas grad? Nista. Samo njuskate, njuskate kao neke tracare sokacare. I sta ste realizovali? Opet nista.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here