Stručno predavanje na FTN: Refaktorizacija Android koda u multimodularnu arhitekturu

0
119

ČAČAK – Inovacioni inkubator sa zadovoljstvom najavljuje predavanje na temu “Refaktorizacija Android koda u multimodularnu arhitekturu“. Ovaj događaj će se održati u ponedeljak, 3. juna, u 13 časova na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku, u malom amfiteatru.

Predavanje će obuhvatiti temu refaktorizacije postojeće arhitekture Android aplikacije na multimodularnu arhitekturu, sa konkretnim primerom aplikacije KupujemProdajem. Biće reči i o odlukama koje su donošene tokom ovog procesa, razlozima iza tih odluka, kao i o preprekama koje su morale biti savladane. Predavanje je namenjeno svim zainteresovanima, sa ciljem podizanja kompetencija i sticanja dodatnog znanja i veština u oblasti Android arhitekture i refaktorizacije koda.

Jednostavnim rečima, tema ovog predavanja bavi se načinom na koji se složeni kod Android aplikacije može preurediti i organizovati u manje, lakše za održavanje delove. Ovo pomaže da se aplikacija brže razvija, lakše unapređuje i da je manje sklona greškama.

Predavanje će održati mr Mateja Opačić, Education Manager & Software Architecture Consultant u kompaniji KupujemProdajem. Mateja Opačić je softver inženjer sa preko 30 godina iskustva u IT industriji. U kompaniji KupujemProdajem radi na poziciji konsultanta za softverske arhitekture, gde je zadužen za edukaciju Technology tima i saradnju sa fakultetima i community organizacijama. Takođe, Mateja radi kao profesor-mentor sa mladim talentima srednjoškolcima, pripremajući ih za međunarodna takmičenja u informatici i naučnim disciplinama.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju ovom zanimljivom i edukativnom predavanju. Očekujemo vas na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku!

Link za prijavu: https://forms.gle/dmLtQnU8ni5YhToh9

Izvor: FTN

Prethodni članakBisenić: Građanska opozicija u Čačku ostala odgovorna i ujedinjena
Sledeći članakPremijer Vučević u Čačku: Srbija će uvek biti uz svoje privrednike

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here