Bisenić: Zašto do sada nije urađen projekat za izgradnju nove bolnice, da li su preči akva parkovi i zoo vrtovi?

9
1065

ČAČAK – Odbornik Grupe građana “Čačak je naš“ Dragan Bisenić smatra da je najava gradskih vlasti o izgradnji novog bloka bolnice samo predizborni marketing.

On je podsetio da je prošle godine u ovo vreme glasovima odbornika vladajuće koalicije izglasan budžet sa stavkom u okviru koje se opredeljuje novac za izradu projekta novog bloka bolnice.

Sada, godinu dana kasnije, gledamo pompeznu najavu o izgradnji hirurškog bloka bolnice, a da sa pomenute stavke nije potrošen ni dinar. Projekat ni posle godinu dana nije započet, a mi već gledamo makete i najave za nepostojeće kvadrate – kaže Bisenić.

On je istakao da je predsednik države Aleksandar Vučić poslednjih nedelja i meseci davao konkretne izjave o ulaganju u zdravstvo u Gornjem Milanovcu, Kragujevcu i Užicu, ali da nije govorio o novoj bolnici u Čačku.

Da li je ipak razvoj sportskog centra i raznoraznih zoo vrtova, akva parkova i ostrva sa hotelima preuzeo primat na listi primarnih stavki za naš grad, ne znam, ali znam da svakim danom sve više klizimo u pravcu da postanemo najveća zdravstvena ambulanta u ovom delu Srbije – naglasio je Dragan Bisenić u izjavi za Morava info.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU Čačku manje novozaraženih nego juče
Sledeći članakMarinović: Povrede su nas desetkovale, ali pružićemo ćemo maksimum protiv Budućnosti

9 KOMENTARA

  1. Sta reci,a ne zaplakati!Sad ce botovi da krenu pa nema ko da radi,TACNO,a kako ce se provici novi radnici kad se obezbede uslovi za rad.Bravo za tekst

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here