Bivši košarkaš Partizana novo pojačanje Borca

14
1874
Foto: Mornar/Media pro

ČAČAK – Nekadašnji košarkaš Partizana i mlađih selekcija Srbije Đoko Šalić novi je centar Borca.

On je sa čačanskim klubom potpisao ugovor za predstojeću sezonu.

Šalić (27, 210) je osim Partizana, čiji je dres nosio u dva navrata, igrao i za Sparse, Sutjesku, Helios, Dinamik, Mladost iz Mrkonjić Grada, poljski Ščečin, tuzlansku Slobodu. Prošlu sezonu proveo je u ekipi Stad Rošela u drugoj ligi Francuske, gde je prosečno beležio četiri poena po meču.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNova elektronska usluga PIO fonda: Jednim klikom saznajte sve podatke o stažu i obračunajte visinu penzije
Sledeći članakVečeras svečano otvaranje 16. Letnjih duhovnih večeri

14 KOMENTARA

  1. Komedija, samo laik može reći da Borac radi kako treba. Pojačanja 90% mačka u džaku, Pantić iz Čačka 94 je za ovog Šalića magistar na centarskoj poziciji.

  2. Moraće izgleda da se traži nova petica poput prošle sezone, kada je morao da ode Milovanović a da dođe Gagić koji i ako sa viškom kilograma pomogao Borcu da opstane u ligi. Ovaj Šalić nije ni za KLS. Bolje igrati i sa Rebračom i Frenklinom, uz Nikolića pod košem nego vrteti ovog Đoka koji godinama nije mogao da igra u ABA ligi, sad došao iz druge lige Francuske u ligu koja je 3-4 u Evropi po kvalitetu. E, kuku nama…

  3. Ne bih ja prerano donosio sud o njemu. Verovatno je došao kao druga opcija na petici,Rebrači da bude rezerva. Možda ovo sve ispadne dobro. Teško je danas centra naći za male pare.

      • Mijatovića ne poznajem lično, tako da tvoja insinuacija ne stoji. Samo pokušavam stvari da sagledam sa pozitivne strane. Ipet kažem, vetovatno su ga doveli kao drugu opciju na petici. Džoli ga je trenirao, tako da se nadam da zna šta radi.

  4. Sa ovim ste napravili veliku, ali veliku grešku. U našem društvu gde zajedno gledamo Borac, postoji interna šala kad neko nema pojma na terenu kažemo za njega da je kao Đoko Šalić. Stvarno, ovaj igrač nije trebao ni Čačku 94 a kamoli Borcu. Sećam se pre par godina dal je igrao za Sanse, smejala mu se cela hala, pa kad i postigne neki kos mi svi u hali aplauz, bio igrač za sprdnju!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here