Bivši načelnik Generalštaba kandidat opozicije za predsednika Srbije?

6
745

Bivši načelnik Generalštaba i funkcioner Narodne stranke Zdravko Ponoš najizgledniji je kandidat opozicije za predsednika Srbije, a zajednički kandidat za prvog čoveka Beograda bi mogla da bude nestranačka ličnost, piše list „Nova“.

Da li će biti predsednički kandidat: Zdravko Ponoš

Očekivalo se da deo opozicije izvuče nestranačkog kandidata ili za beogradske ili za predsedničke izbore. Logičnije je za beogradske, a može se desiti da ukoliko taj kandidat to bude znao da iskoristi, sebi izgradi vrlo dobru poziciju za budućnost – ocenio je za “Novu“ Dragan Popović, direktor Centra za praktičnu politiku.

Zajednički izlazak na izbore Stranke slobode i pravde (SSP), Demokratske stranke, Narodne stranke, Pokreta slobodnih građana i Pokreta za preokret još nije do kraja dogovoren, ali je sve izvesnije da će se to dogoditi, navodi list pozivajući se na neimenovane izvore.

Na izborima za Beograd, gde postoje i najveće šanse da sa vlasti padne SNS, taj deo opozicije će, najverovatnije imati nestranačkog kandidata za gradonačelnika, navodi “Nova“.

Izvor: Nova

Prethodni članakRužić: Ove nedelje odluka o produženju jesenjeg raspusta
Sledeći članak“Južni vetar: Ubrzanje“ pet dana na repertoaru Domu kulture

6 KOMENTARA

  1. Izuzetno dobar kandidat. Odlican. Svojevremeno su radikali, kao opozicija, generalu Ponosu zamerali da bolje govori engleski nego srpski jezik. Sta cete i to je mana u Srbiji.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here