Bojović: Ove godine na teritoriji Čačka biće asfaltirano 80 kilometara puteva

3
258

ČAČAK – Na području Čačka do kraja godine bi trebalo da bude asfaltirano oko 80 kilometara lokalnih puteva, što je znatno više nego 2018. izjavio je agenciji MNA pomoćnik gradonačelnika Milan Bojović.

Prema njegovim rečima, u većini mesnih zajednica uveliko se radi na podasipanju i asfaltiranju puteva.

Prošle godine smo, otprilike u istom ovom periodu asfaltirali oko 50 kilometara puteva na gradskom i seoskom području, a ove smo taj cilj podigni, negde oko 80 kilometara očekujemo da će biti asfaltirano narednih par meseci – naglasio je Bojović.

On je istakao da je do sada završeno između 20 i 30 kilometara, dodajući da radovi uglavnom zavise od vremenskih uslova i kapaciteta izvođača sa kojima Grad ima ugovor.

Nadamo se da će građevinska sezona potrajati duže, da će vremenske prilike ići na ruku izvođačima, kao i da će najznačajniji deo aktivnosti biti završen u ovoj godini, ali nas svakako radovi očekuju i početkom naredne – objasnio je Bojović.

Cilj je, kaže on, da prioriteti koje su definisale mesne zajednice budu ispunjeni.

Izvor: MNA

Prethodni članakDobitnica nagrade “Sonja Savić“ gošća filmskog i video programa Galerije “Nadežda Petrović“
Sledeći članakSergej Trifunović: Detalji o 500.000 evra koji su mi nuđeni nisu za novine, već za tužilaštvo

3 KOMENTARA

  1. Jadan je onaj kome ti pravis put. Fukcioner koji ima izraze, videcemo , odprilike, mislim.
    Druze, ti moras da znas , ne da mislis, ili da pretpostavljas. U tome je srz tvog a i naseg problema, jer ti ne znas nista da radis, samo da pricas neke price, a i u tome nisi neki, samo nemas valjanog protiv sagovornika.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here