Sergej Trifunović: Detalji o 500.000 evra koji su mi nuđeni nisu za novine, već za tužilaštvo

2
346

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović izjavio je da je ponuda da za pola milona bude konstruktivna opozicija bila direktna, ali da neće da priča detalje jer to nisu informacije za novine nego za tužilaštvo.

Ne želim da budem onaj ko targetira i presuđuje. Ja sam obnarodovao ono što mislim da ljudi treba da znaju, bilo da su politični ili apolitični – rekao je Trifunović za list “Blic“.

Kako je naveo, osećao se slično kao kad su mu nudili da uđe u „Farmu“ jer je to „više-manje isto“.

Nude ti novac neki ljudi, da pogaziš preko svega što jesi i da budeš saučesnik u uništavanju svega što je dobro i vredno u ovoj državi, da osramotiš roditelje, prijatelje i kolege, da učestvuješ u ništavnoj trci pacova za pare – naglasio je Trifunović.

To je sve, kako je rekao, jeftino.

Oni se bacaju nekim velikim parama, ali svako ko proda nešto što ne bi trebalo da bude za prodaju je vrlo jeftin. Isto je i sa onima koji to kupuju – naveo je Trifunović.

Izvor: Blic

Prethodni članakBojović: Ove godine na teritoriji Čačka biće asfaltirano 80 kilometara puteva
Sledeći članakNa današnji dan pre 58 godina održan prvi Sabor trubača (FOTO)

2 KOMENTARA

  1. Naprednjaci u Cacku su nebitni skroz. Peonda je , kako ih nije sramota da rade sve to sto rade, da bi dobili fotelju, a kad bude stani pani prvi ce da vataju maglu.

    Sramota za te ljude, sramota za njiovu decu i familiju. Nekada se cenilo nesto sto se zove cast,postenje,ugled. Danas samo da se krade i odmah raste samopouzdanje sa sve punijim novcanikom.

    SRAMOTA za CACAK, VELIKA.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here