Bojović: Ove godine počinje gradnja druge deonice Ulice 10

10
1581
Bulevar vojvode Putnika

ČAČAK – Ove godine biće nastavljena izgradnja druge deonice Ulice 10, najavio je pomoćnik gradonačelnika Čačka Milan Bojović.

Prema njegovim rečima, u toku je izrada projekta preparcelacije koji će raditi JKP “Gradac“, kao osnov za eksproprijaciju zemljišta na trasi drugog kraka ove saobraćajnice.

Cilj nam je da ove godine završimo projektno-tehničku dokumentaciju i započnemo izvođenje radova na delu gde su radovi sada završeni do uključenja u Ulicu Sime Sarage, dakle ovaj deo Ulice Sime Sarage koji podrazumeva izvlašćenje i rušenje kafane “Proleter“. Povezivanje sa Bulevarom oslobođenja ćemo ostaviti za neku drugu fazu, ali sada nam je cilj, da bi Ulica 10 dobila svoj pun smisao i značaj, da tu ulicu preko Lozničke reke spojimo sa Ulicom Sime Sarage i onda će ona dobiti pun profil – kaže Bojović.

On navodi da u deo istog projekta spada i izgradnja Birčaninove ulice, koja će povezati Ulicu 10 i početak Trnavske ulice.

To znači povezivanje sa Ulicom Dragiše Mišovića, što će onda imati potpun efekat na smanjenje gužvi u centru grada – istakao je pomoćnik gradonačelnika.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČačanin na čelu Turističke organizacije Lučani
Sledeći članakPrizori iz okupacije

10 KOMENTARA

  1. Al ce bojovic da opali selfy cim pocnu ti radovi i da izbaci slike na fejs. Radi li taj covek ista na drzavnom poslu u toku raadnog vremena ili se samo slika po ceo Dan i visi po fejsbuku. Katastrofa

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here