Boško Obradović: Idemo na izbore da ponudimo promenu sistema, predlažemo 55 mera

12
699

ČAČAK – Na konferenciji za medije u Čačku, predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović predstavio je novi broj Glasnika porodične Srbije, političkog biltena Dveri.

U novom broju Dveri predlažu 55 mera za poboljšanje života u Srbiji koje će predstavljati osnovu predizbornog programa Pokreta, kao i, kako je navedeno, nove ljude za promenu “korumpiranog političkog i pravosudnog sistema koji se ovde nije menjao 30 godina“.

Neke od mera su: neradna nedelja za zaposlene i u privatnom sektoru, smanjenje poreza na zarade i poreza na imovinu za svakoga ko stupi u brak i dobije dete, vraćanje otetih penzija penzionerima, zakon o zaštiti prezaduženih porodica, preispitivanje nepravednog sistema javnih izvršitelja i smanjenje notarskih tarifa, provera svih diploma i doktorata zaposlenih u javnom sektoru, posebna pomoć i podrška porodicama koje žive na selu ili hoće da se vrate na selo, ženama preduzetnicima i mladim poljoprivrednicima, smanjenje akciza na gorivo, izborne reforme da može da se glasa za poslanike i odbornike po imenu i prezimenu, lokalni referendumi da građani sami odlučuju gde će ići novac od njihovog poreza… – rekao je lider Dveri Boško Obradović.

On je posebno naglasio da se mora zaustaviti dalju beogradizaciju Srbije.

Potrebna je decentralizacija i da se lokalnim samoupravama vrate oduzete nadležnosti, imovina i prihodi. Dveri idu na izbore na svim nivoima 3. aprila i pozivaju sve zainteresovane da nam se priključe u izbornoj kampanji i borbi protiv aktuelne vlasti i za promenu korumpiranog sistema – zaključio je Obradović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDvoje Ivanjičana preminulo na kovid odeljenju čačanske bolnice, na respiratoru pet pacijenata
Sledeći članakRešeni imovinsko-pravni odnosi, izgradnja Zdravstvene stanice u Ljubiću počinje na proleće

12 KOMENTARA

  1. Kako se nalupeta ovaj čovek. Na izbore izlaze punoletni građani a ne deca iz vrtića. Neka ga neko stariji, pametniji posavetuje. Dodatno blamira pokret Dveri. Bolje bi mu bilo, da mu se ne smeje narod.

    • Ajde majke ti ne lupetaj, ako ne znaš ništa pametnije da kažeš. Pogledaj malo šta se radi u državi, gradu, u vlasti, državnim organima.

  2. Hahahahah koja budalastina… Smanji ovo, ukini ono, vrati penzije… Daj vise para lokalnim samoupravama… I na kraju ti ostane u kasi, sta? 5 dinara?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here