Boško Obradović upao u zgradu RTS-a tokom protesta u Beogradu

8
791
Foto: Printscreen

ČAČAK – Lider Dveri, Boško Obradović, upao je večeras u zgradu Radio televizije Srbije, a za njim i jedan deo učesnika protesta „Jedan od pet miliona“, prenosi Telegraf.rs.

Građani koji se nalaze ispred RTS-a potvrdili su da je Obradović prvi krenuo iz Aberdareve u zgradu Javnog servisa.

Došlo je do guranja i razmene ozbiljnih reči, staklo na ulaznim vratima su polomljena, a u zgradu je upravo utrčao veliki broj pripadnika policije.

Boško Obradović se nalazi u jednom od holova RTS-a sa građanima, odakle se preko megafona obratio i pozvao jednog od novinara Zorana Stanojevića, kog je pozvao da sa njima uđe u režiju i „prekine medijski mrak“.

Mi molimo 3 meseca za slobodu medija, tražimo da se čuje drugačije mišljenje. Nećemo da rušimo ništa, ali se nećemo večeras razići dok ne uključe predstavnika protesta Jedan od pet miliona u program uživo. Ne moraju nas političare da uključuju, ali predstavnike protesta da – rekao je Obradović.

Upadu u RTS prethodila je blokada RTS-a, a na platou ispred učesnici protesta emitovao se „Dnevnik slobodne Srbije“, što je usledilo posle “Blokade upozorenja” koja je bila održana prošle nedelje.

Izvor: Telegraf

Prethodni članakPOKS delio promotivni materijal u centru Čačka
Sledeći članakKošarkaši Borca u Pančevu potvrdili dominaciju u KLS

8 KOMENTARA

  1. Bravo Bosko,ovi sto suprotno misle neka kazu kad su mogli da vide i drugo misljenje osim SNS a i njihovog vodje.Vi botovi i kod vas ce doci Jotka pa onda placite

  2. Strasno od ovog Boska.Sta je on hteo..Jos kaze kako su ga pustili u zgradu ..Pigledaj snimak Bosko a ne kazi.Navlacus te ljude na glupisti.Stvarni te treba kazniti…

  3. Sramota! Jedan takav ekstremista i nasilnik da nam vrati demokratiju! Jadno i tuzno! Pa kakav bi bio na vlasti kad je ovako nasilan u opoziji .

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here