POKS delio promotivni materijal u centru Čačka

8
736

ČAČAK – Aktivisti Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) delili su danas u Čačku promo materijal kojim su Čačane upoznavali sa programom i aktivnostima ove stranke.

Štand ove političke organizacije bio je postavljen na donjem platou Gradskog trga u Čačku.

Veoma smo zadovoljni kako su Čačani reagovali na naš štand. U kratkom vremenu, više ood 30 ljudi potpisalo je pristupnicu Pokretu obnove Kraljevine Srbije – rekao je predsednik Izvršnog odbora POKS Nenad Tomašević.

Kako je rečeno, Pokret obnove Kraljevine Srbije je politička organizacija koja se zalaže za uspostavljanje ustavne parlamentarne monarhije.

Oblik državnog uređenja koji zastupa Pokret obnove Kraljevine Srbije podrazumeva da narod na slobodnim i neposrednim izborima bira svoje predstavnike u skupštini, a poslanici vladu. Kralj, zajedno sa njima, radi na prosperitetu države i naroda. Kralj je pomiritelj različitih političkih opcija. Kao što je srpski grb potpun samo sa svojom krunom, tako i srpska država to jeste jedino sa kraljem na čelu.

Predsednik stranke je Žika Gojković, nekadašnji funkcioner SPO.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPetina aerodroma “Morava“ na teritoriji Čačka, na Vidovdan prvi civilni letovi
Sledeći članakBoško Obradović upao u zgradu RTS-a tokom protesta u Beogradu

8 KOMENTARA

  1. Prošao sam pored njih i zgranuo se koja je to najgora grupa ljudi. Oni ovde nemaju šansi. Žika je ucenjen zbog afere sa misicom ubicom o kojoj su sve novine nedeljama pisale. Da ne govorim o kriminalu Jelića iz Novog Sada i koferima punim opranih para švercovanih i uhvaćenih na švajcarskoj granici. I ti lopovi da se samoproglašavaju „monarhistima“? Dno dna! Nula posto glasova im sleduje i u Čačku!

  2. Sramota za vas portal! Objavite da je POKS delio propagandni materijal, a 50 metara dalje, najveca stranka u zemlji i gradu isto to radi, a vi to ne objavite. Jel to ta sloboda medija?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here