Boško Obradović: Vlast planira moje hapšenje

3
412

ČAČAK – Predsednik Dveri Boško Obradović rekao je danas u Čačku da se aktuelna vlast, prema njegovim informacijama, sprema da uhapsi jednog člana srpske vlade i njega, „pod izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije“.

Prema mojim informacijama iz krugova bliskih vlasti Aleksandra Vučića, aktuelna vlast planira hapšenje jednog ministra iz Vlade Srbije kako bi pokazala da se bavi borbom protiv kriminala i korupcije. Prema drugoj informaciji iz istog izvora, sprema se i moje hapšenje, u paketu sa hapšenjem tog ministra, pod izgovorom borbe protiv kriminala i korupcije – rekao je Obradović na konferenciji za novinare u Čačku.

Obradović je dodao da ima informacije i da TV O2 priprema specijalnu emisiju posvećenu Dverima i njemu.

Ovog ili sledećeg vikenda TV O2 nastavlja rat protiv protivnika vlasti i sledeća specijalna emisija biće posvećena Dverima i meni lično i to će biti samo jedna u nizu pripremnih aktivnosti da se ova vlast medijski obračuna sa liderima opozicije – rekao je Obradović.

On je ocenio da su mete takvih specijalnih emisija već bili lideri opozicije Dragan Đilas i Vuk Jeremić i da je očito da je on treći koji će „dobiti takvu emisiju“.

Obradović je ocenio da su Dveri već godinu dana „žrtva progona“ od strane državnih organa, da su više puta zvanične institucije proveravale finansije Dveri i da nisu uspeli ništa da pronađu.

Oni sada grozničavo traže insajdere u redovima Dveri koji bi bili njihovi saradnici kako bi optužili Dveri za razne malverzacije, zloupotrebu državnih para, za šta već godinu dana ne mogu da pronađu nikakve dokaze. Sprema se završna faza rata protiv opozicije, očito je da režim gubi popularanost i da mu pada rejting – rekao je Obradović.

On je istakao da je u subotu 1. juna šest meseci od prvog protesta opozicije koji je održan u Kruševcu pod nazivom „Stop krvavim košuljama“ i da se zbog toga Slobodna zona seli u Kruševac.

Obradović je najavio da će 8. juna, kada se navršava pola godine od prvog protesta „Stop krvavim košuljama“ održanog u Beogradu, biti održani protesti u više desetina gradova u Srbiji.

Svi protesti imaju za cilj da pokažu širinu opozicionog bunta protiv aktuelne vlasti i naše neodstupanje od zahteva iznetih na velikom opozicionom protestu 13. aprila u Beogradu, a to su pre svega slobodni mediji i slobodni i fer izbori, kojih neće biti dok ne bude slobodnih medija i debate između vlasti i opozicije. Tragedija je da ova vlast ne pristaje na bilo kakav dijalog – rekao je Obradović.

Izvor: Beta

Prethodni članakNacrt novog Građanskog zakonika predviđa legalizaciju eutanazije
Sledeći članakNačelniku čačanske policije poništena kazna za ometanje prinudnog izvršenja u FRA

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here