Čačak dobio tri nova direktora javnih preduzeća i ustanova

13
4021

ČAČAK – Skupština grada na poslednjem ovogodišnjem zasedanju izabrala je trojicu novih direktora javnih preduzeća.

Kao što je Morava info najavio, dosadašnji pomoćnik gradonačelnika Milan Bojović postao je direktor JP “Gradac“, pošto dosadašnji prvi čovek preduzeća Nebojša Jelušić uskoro odlazi u penziju.

Milan Bojović; foto: RINA/I. Nikolić

U fotelji pomoćnika gradonačelnika Bojovića će zamenuiti Miloš Stevanić, koji je u protekle četiri i po godine bio na čelu Sportskog centra “Mladost“. Na upražnjeno mesto direktora ove ustanove imenovan je Matija Bratuljević, diplomirani ekonomista i master menadžer.

Matija Bratuljević; foto: MediaPortal

Novog direktora dobilo je i JP “Moravac“ Mrčajevci, a na tu funkciju imenovan je diplomirani inženjer informatike Srđan Bošković (34). Dosadašnji prvi čovek preduzeća Miodrag Jaćimović stekao je uslove za starosnu penziju.

Srđan Bošković; foto: RINA

Sva trojica novih direktora biće u v.d. statusu.

Kako saznaje Morava info, uskoro će ostati upražnjeno mesto direktora čačanske filijale Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje, pošto dosadašnja direktorka Nada Simović odlazi u penziju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZavetnici postali parlamentarna stranka u Čačku
Sledeći članakČarapić: Ove sezone bolje igramo na strani nego u Čačku, ne znam zašto je to tako

13 KOMENTARA

  1. Čačkom vladaju loši đaci i šlj diplome.To je činjenica,a ti narode radi,muči se,juri,bori se i idi posle glasaj za lopine i poltrone.Žao mi je naše dece jer vidim gde i sa kim ċe imati posla,za nas me briga jer smo dozvolili da fukara odlučuje.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here