Zavetnici postali parlamentarna stranka u Čačku

9
1390

ČAČAK – Stranka Zavetnici postala je parlamentarna u Čačku, pošto je toj stranci pristupio Miloš Obrenović, doskorašnji samostalni odbornik, a pre tog predstavnik POKS-a u lokalnom parlamentu.

Obrenović je najavio i da će Zavetnici uskoro formirati povereništvo u Čačku.

Ovim putem vas obaveštavam da sam zajedno sa svojim saborcima pristupio Srpskoj stranci Zavetnici. Razlozi su više nego očigledni. Potrebna nam je institucionalna podrška da bismo se izborili sa kriminalom, korupcijom i drugim društvenim anomalijama. Odluka nije bila teška, jer već nakon prvog razgovora sa Milicom i njenim najbližim saradnicima shvatili smo iskrenost, ozbiljnost, volju, želju i veru u ono što rade i za šta se bore i mogućnost da se zajednički borimo protiv tih negativnih pojava u društvu, dok ispravnost njihovih ideja nikada nije ni dovođena u pitanje. Koliko na sledećoj skupštinskoj sednici grada Čačka poslaću zvaničan dopis sa obaveštenjem da Zavetnici u Čačku postaju parlamentarni. Milica Đurđević će uskoro posetiti naš grad i svečano otvoriti stranačke prostorije. Tada ćemo i formirati povereništvo. O svim detaljima, načinu rada, planu i programu za Čačak, kao i o budućim akcijama bićete blagovremeno obavešteni. Hvala svima na podršci, idemo u nove još veće i važnije pobede! – naveo je Obrenović na svom Fejsbuk profilu.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSa analize stigli rezultati 425 uzoraka iz Moravičkog okruga, manje od 10% novozaraženih
Sledeći članakČačak dobio tri nova direktora javnih preduzeća i ustanova

9 KOMENTARA

  1. Na izborima POKSa u Skupštini Čačka Zavetnici. Već viđeno. Na izborima radikali a u Narodnoj skupštini naprednjavi. Nisu POKS i Zavetnici patriote , nego ŠAPIĆI koji skupčjaju glasove za Vučića.

  2. Taj Obrenovic najpre izmuzao POKS, i oni mu otvarali nove prostorije pred izbore, velicao Ziku Gojkovica na svakom koraku, a sada dosao da usreci Milicu zavetnicu. E moja Srbijo, sta si docekala, da ovakvi tipovi vode neku politiku i o necemu se pitaju i odlucuju

    • Sve bi to bilo lepo,samo jos i da je istina. Ja sam bivsi clan POKS,-a i malo sam bolje upoznat sa situacijom, amozda sam samo i realan. On je POKS napravio u Cacku i sve sto su imali,imali su zahvaljijuci Obrenovicu,pa i te prostorije koje spominjete i 90% za izborni rezultat je zasluzan on i njegovi durgari koji su izneli celu kampanju, a to sto u POKS- u nisu znali da cene i jos ga i sabotirali,to je vec neka druga prica i jedino istinita

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here