Čačanska policija oduzela “škodu“ bahatom vozaču

3
1578
Foto: MUP Srbije

ČAČAK – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku zaustavili su tridesetpetogodišnjeg muškarca koji je vozio “škodu“ bez položenog vozačkog ispita.

Saobraćajna policija utvrdila je da je ovog vozača u poslednje dve godine Prekršajni sud dva puta pravosnažno osudio zbog težih prekršaja, te mu je u skladu sa novom merom iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, automobil oduzet.

Protiv vozača biće podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Takođe, pripadnici čačanske saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja dvadesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao “opelom“ sa 2,06 promila alkohola u organizmu, bez položenog vozačkog ispita.

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČačak ima veliku zagađenost vazduha, ali nije najzagađeniji u Srbiji
Sledeći članakĐaci ne znaju da urade kolut unapred, plaše se kozlića: Deca su u sve lošijem fizičkom stanju

3 KOMENTARA

  1. Pijani, drogirani vozaci, bez dozvole, su u istom rangu kao teroristi jer izlaze na ulice, puteve I kao takvi su vrlo opasninpo po ostale ucenike u saobracaju.

  2. PA OVO UPOREÐIVANJE ZAGAĆENOSTI VAZDUHA SA GRADOVIMA KOJI IMAJU ZELEZARE ILI ELEKTRANE I TEŠKU INDUSTRIJU NIJE U REDU JER SMO IMALI DANA KADASMO BILI NAJZAGAĐENIJI NA SVETU ZBOG KOTLARNICA
    KOJESU NA NAFTU I AKO JE UNEPOSREDNOJ BLIZINI GAS ČESTO SE TA NAFTA KRALA I POLICIJA INTERVENISALA TESUSE BORILI DA OSTANE I AKO TRUJE NAS U NEPOSREDNOJ BLIZINI TAKOĐE POSTOJI I DIVLJI STARAČKI DOM TO JEST ČOVEK KOJI PRIMA NA DOZIVOTNU PAŽNJU LJUDE I ZENE DABI NASLEDIO NJIHOVU IMOVINU A LOZI KOTAO PLASTICNIM FLAŠAMA I AUTO GUMAMA. I SVE TO U KRUGU MNOGO BLIZU. SREĆOM VLADA JE PREPIZNALA I DALA SREDSTVA DASE BAR SEDNJA SAOBRAĆAJNA
    ŠKOLA PREORJENTIŠE NA PLIN.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here