Čačanski naprednjaci proslavili stranačku slavu (FOTO)

10
2175

ČAČAK – Rezanjem kolača i u prisustvu brojnih zvanica, članovi Srpske napredne stranke (SNS) u Čačku obeležili su danas stranačku slavu Sveta Petka.

Ove godine domaćin slave su bili članovi Saveta za zdravlje SNS.

Predsednica ovog Saveta Slavica Dragutinović čestitala je današnju slavu svim sugrađanima uz želju da je slave što duže.

Poverenik SNS u Čačku Markao Parezanović istakao je da je u proteklih godinu dana urađeno dosta toga, stavljajući akcenat za mlade.

Dosta pozitivnih stvari je urađeno, ali očekuje nas još mnogo toga. Građani očekuju još više, pre svega da sačuvamo mlade u našem gradu i da im omogućimo bolju budućnost u Čačku – naglasio je Parezanović.

Član Predsedništva SNS i gradonačelnik Čačka Milun Todorović, čestitajući Svetu Petku, zaštitnicu žena, poželeo je Čačanima, pre svega sugrađankama, mnogo zdravlja, sreće i da porodice što više budu na okupu.

Mnogo toga smo prethodnih godinu dana uradili i to nam daje motiv da do naredne slave uradimo još više – naglasio je Todroović.

Naredne godine domaćin slave biće Vladan Milić.

Izvor: MNA; Foto: MNA/Milioš Lukić

Prethodni članakU Beogradu nikad veće zagađenje, u Čačku odličan kvalitet vazduha (GRAFIKA)
Sledeći članakŽelezničar u dramatičnoj završnici stigao do prve ovosezonske pobede

10 KOMENTARA

  1. Srbija nema slobodu. jedanaest godina radikalska ideologija stvarala je Srbiju Nemorala, Sramote. Više od Šešelja, Vučić je Srbiji Naneo Sramotu. Milošević i Djindjić prevrtali su se u grobu gledajući ko sve podržava Srpsku Nesrećnu Strahovladu. Promenimo Sad Nema Sutra.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here