Ćalović pozvao Čačane da bojkotuju republičke izbore, još nije odlučeno da li će ići na lokalne

5
538

ČAČAK – Čačanski advokat Ivan Ćalović pozvao je Čačane da bojkotuju predstojeće parlamentarne izbore.

Kako prenosi Komentarpress, odluka o izlasku njegove grupacije na lokalne izbore još nije definitivno doneta, ali je, prema navodima ovog portala, “na pola koraka“ od odluke da bojkotuju i izbore u Čačku.

Apelujem na Čačane da ne izlaze na republičke izbore. Izbori nemaju nikakvog smisla, ako su institucije zarobljene – rekao je Ćalović u izjavi za Komentarpress.

On je dodao da su ga “pojedini režimski opozicionari“ već stavili na svoju poslaničku listu, ali da i pored toga želi da otkloni svaku sumnju u opozicionoj javnosti da je “satelit režima“.

Svako ko izađe na izbore je satelit režima. Biti satelit ovoj vlasti je jedina lošija uloga u odnosu na ulogu vršioca vlasti. Lustracijom najpre treba da budu obuhvaćeni sateliti ovog režima, pa tek onda predstavnici ovog režima – zaključio je u oštrom tonu Ivan Ćalović.

Izvori iz grupe građana koju predvodi Ćalović kažu da još nema konačne odluke da li će učestvovati na lokalnim izborima, ali da su bliži odluci da bojkotuju i lokalne izbore.

Izvor: Komentarpress, Morava info

Prethodni članakRazličite cene parcela na ruti Moravskog koridora: Ar u Kraljevu 100, u Čačku 220 evra
Sledeći članakMinistar rada: Obavezan jedan slobodan dan, o radu nedeljom da se dogovore radnici i poslodavci

5 KOMENTARA

  1. U međuvremenu i Vladica Gavrilović odustao od izlaska na izbore. Poručili mu Dverjani da će da se pozabave s finansijama pokreta „Tri plus“, ako izađe na izbore.

  2. Karike na marike, ko nabije taj dobije. Novo kolo, nova sreća! Aman čoveče ne budi žena, odluči se već jednom. Dosadi više sa praznim izjavama.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here