Dr Dabić: Eminentni kardiohirurzi iz Beograda obavljaće konzilijarne preglede u čačanskoj bolnici

8
2687

ČAČAK – U čačanskoj Opštoj bolnici tim vrhunskih kardiologa Kliničkog centra Srbije, na čelu sa profesorom Svetozarom Putnikom, uskoro će početi da obavlja konzilijarne preglede pacijenata kod kojih su neophodne kardiohirurške operacije i kod kojih se uradi sva neophodna dijagnostika u Čačku, najavio je direktor Opšte bolnice dr Dejan Dabić.

Prema njegovim rečima, ti pacijenti neće morati da zakazuju preglede u Beogradu.

  • Dogovor je da će se u Čačku obavljati konzilijarni pregledi od strane kardiohirurga za pacijente koji zahtevaju kardiohirurške operacije i kod kojih se uradi sva neophodna dijagnostika u Čačku, tako da ti pacijenti neće morati da zakazuju preglede u Beogradu. To znači da će svi pacijenti kod kojih postoji bilo kakva sumnja za kardiohirurškom intervencijom biti pregledani u Čačku od strane eminentnih stručnjaka sa Kardiohirurške klinike, koji će odrediti stepen prioriteta. Oni koji ne zahtevaju hitnu operaciju, stavljaće se automatski na listu, dok će hitni slučajevi imati prioritet da se to što pre uradi – najavio je dr Dejan Dabić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPlanska isklučenja struje za utorak, 12. mart
Sledeći članakSjajni Borac bio blizu senzacije, ali stao u poslednja tri minuta

8 KOMENTARA

  1. Sta cemo se regularnim kardioloskim pregledima?
    Da imamo redovne termine za preglede i kontrole, vecini konzilijum ne bi ni trebao.
    Lecimo se po Beogradu privatno, jer termina nema nigde u okrugu

  2. Sada bi trebali da se zahvalimo ali kako??? Gde ići kod kardiologa dok ne dođe do operacije??? Ja išla u Milanovac ali sada kada treba kontrola čekam jer nema termin. I tako…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here