Dačić u Čačku: Ponosni smo na Tita i Miloševića, ali gledamo u budućnost

8
1453

ČAČAK – Mi ne prisvajamo ništa što je tuđe i ponosni smo na svog predsednika Josipa Broza Tita, izjavio je predsednik SPS Ivica Dačić tokom posete Čačku.

On je posetio i kafe-restoran “Proleće“, kako je rekao s razlogom, jer taj u tom ugostiteljskom objektu pre nekoliko decenija boravio i predsednik SFRJ Josip Broz Tito.

Dačićev domaćin bio je šef čačanskih socijalista Nemanja Trnavac.

Može se čuti da smo bivši komunisti, da smo crveni, ali to i jeste tačno jer mi smo partija koja je iz komunističke prešla u socijalističku. Mi ne prisvajamo ništa što je tuđe, ponosni smo na svog predsednika Josipa Broza Tita. Ali, i on i Milošević sada se nalaze u našoj prošlosti, mi idemo novim putem. Ono što je dobro, poput besplatnog školstva i besplatnog zdravstva jer se pokazalo kao izuzetno efikasno – izjavio je za agenciju RINA Ivica Dačić.

On je istakao da nema vremena da se bavi kampanjom zbog državnog posla koji obavlja, ali ono što je glavni prioritet svakako jeste osluškivanje volje naroda, jer Socijalistička partije Srbije je tu da radi u interesu svojih građana.

Naš cilj je da u koaliciji sa Draganom Markovićem Palmom ostvarimo što bolji rezultat, bolji nego na prethodnim izborima. Veoma je važno da se naša partija približi narodu, shvati njihove probleme, da ne robuje pričama iz prošlosti. Potrebno je da naše rukovodstvo čine mladi, časni i pošteni ljudi – naglasio je Dačić u Čačku.

Izvor: Morava info, RINA

Prethodni članakPolovinom juna očekuje se povratak turista u čačanski kraj
Sledeći članakU Atenici sahranjen mladić koji je nastradao na auto-putu, smrt i dalje pod velom misterije

8 KOMENTARA

  1. Više se skupilo Rusa pre neki dan sa Longvinovim. Ugasi Trnavac SPS što je dobro. Sada će i on kao Bojović i kum u SNS.

  2. Tugomire,pa nije red da u Cacku trazis podrsku.Zitoradja,Doljevac,Mehov krs,Kriva Palanka,Gadzin Han,Mala Krsna i Trgoviste su tvoja i Palmina baza.Mi znamo da je tvoj politicki kredo-izdati po svaku cenu svoje saborce.

  3. Niste vi ni komunisti ni socijalisti, već je jedina dilema da li ste (kako kaže Petar Božović u Lepoti poroka) “ ***** u slamnatom šeširu“ ili ste (kako opet kaže Petar Božović, ali ovog puta u Crnom bombarderu) “ ***** na biciklu“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here