Deset fudbalskih klubova sa teritorije Čačka dobilo komplete sportske opreme

7
1461

ČAČAK – Predstavnicima deset fudbalskih klubova sa teritorije Čačka lokalna samouprava i Fudbalski savez regiona Zapadne Srbije (FSRZS) donirali su komplete sportske opreme.

Uručenju su prisustvovali gradonačelnik Čačka Milun Todorović i predsednik FSRZS Nebojša Živanović

  • Posebno me raduje što je ovo oprema za najmlađe igrače – petliće. Dobili su opremu reprezentacije Srbije sa svojim prezimenom odštampanim na leđima. Najvažnije je da od malih nogu provode vreme u sportu i na terenu, i tako postaju i zdravije i bolje ličnosti. Naravno da ćemo i dalje ulagati u naše sportske klubove, obnavljanje infrastrukture i stvaranje što boljih uslova za sve naše sportiste i rekreativce – rekao je Todorović.

On je podsetio da je relativno skoro sređen teren FK Sloboda, kao i da će za nekoliko meseci biti završen teren FK Polet u Ljubiću.

Kako je istako gradonačelnik, planirana su ulaganja naročito u pomoćne terene i tribine za veliki broj klubova na seoskom području.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRok za godišnji porez na dohodak građana ističe 15. maja
Sledeći članakGde u provod? U Čačku večeras pet odličnih rok svirki i programsko veče

7 KOMENTARA

  1. Čete032, kakva ste vi navijačka grupa ,takav vam je i klub, baš po meri. Vi ne znate da li ste Čete ili Mašinerija, tako i ovi ne znaju da li su Boravc ili Provo. Ne kaki puno nego ako hoćete navijajte ako nećete ne morate ni da dolazite na stadon, „mnogo“ će se izgubiti na atmosferi

  2. Da li je neko rekao predsedniku FSRZSa da je drugoplasirani iz lige FSMO, Spartak Trnava napustio takmicenje pet kola pre kraja i ako jesu sta je razlog

  3. Čačku dresevi a Beogradu nacionalni stadion, lepa raspodela drzavnih para. Napravite slepci zapadnu tribinu da onaj mučeni stadion liči na nešto.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here