Direktor čačanske bolnice obavlja privatnu praksu u svojoj ordinaciji

6
2781

ČAČAK – Dr Aleksandar Radojević objavio je dokument za koji tvrdi da je dokaz da direktor Opšte bolnice u Čačku dr Radoslav Milošević obavlja privatnu lekarsku praksu.

Dr Rade Milošević

Kako je naveo na konferenciji za novinare, dr Milošević kao direktor bolnice, dakle kao funkcioner, ne bi smeo da ima svoju privatnu lekarsku praksu, kao ni da ordinira u ordinacijama drugih kolega.

Kada već direktor bolnice sebe želi da prikaže kao sveca, a druge kolege prevarante, onda mora da zna da je sa funkcijom direktora nespojivo obavljanje privatne prakse, za koju on kaže da ne obavlja. Dokaz da tu praksu ipak obavlja je memorandum iz njegove privatne ordinacije, kada se verovatno zanese, pa ispiše to, pa onda napiše i datum kada je uradio pregled u privatnoj ordinaciji. Ovo su dokumenti koji stoji kod mene i može ih uvek imati na uvid da se uveri gde radi, šta radi, kako radi i da li obavlja zakonite ili nezakonite radnje paralelno sa vršenjem direktorske funkcije – istakao je dr Radojević.

On je naglasio da je u dokumentu koji je pokazao javnosti reč o pregledu iz juna 2017. godine i da se na njemu jasno vidi potpis dr Miloševića.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMirko Poledica: Istrage u fudbalu srušile bi Vladu Srbije, UEFA spasila Zvezdu gašenja
Sledeći članakMilivoje Dolović novi predsednik opštine Lučani

6 KOMENTARA

  1. Imam ja i iz 2018, i drugih godišta, jedno dvadesetak. Prijavljen je Inspekciji za privredni kriminalacnal, i Agenciji za borbu protiv korupcije, ali nikom ništa. Aršini su jedni za običan svet, drugi za Dr Miloševića.
    Kako mu samo uspeva??

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here