Dodatni individualni treninzi za najtalentovanije mlade fudbalere Borca 1926

1
199

ČAČAK – Želeći da još više unaprede rad sa mladima, u fudbalskom klubu Borac 1926 su odlučili da uvedu dodatne individualne treninge namenjene najtalentovanijim dečacima.

Ovim dodatnim vidom rada sa najmlađima obuhvaćenu su najtalentovaniji dečaci rođeni od 2011. do 2015.godine.

  • Sa ovim vidom rada smo krenuli od 15. marta. Trenutno se radi sa dve grupe u kojima je 5-8 dečaka. Ovi individualni treninzi se održavaju dva puta sedmično i za cilj imaju poboljšanje elementarne tehnike, motorike I kontrole lopte. Jednostavno, želimo deci da još više pružimo mogućnosti za napredak kroz individualne treninge i poklonimo dodatnu pažnju najperspektivnijim dečacima u pomenutim generacijama. Sve ovo se odvija u sklopu programa razvoja omladinske škole Borca, koja treba da bude temelj našeg kluba, bez obzira na prioritetan napredak prvog tima I plasma u viši rang takmičenja koji svi očekujemo – rekao je generalni sekretar kluba Miloš Teofilović.

Dodatni individualni treninzi se održavaju na terenima Gradskog fudbalskog stadiona i besplatni su za naperspektivnije dečake. Takođe, treba napomenuti da će se praviti i nove grupe kako bi sva deca imala priliku da dodatno napreduju i iskažu svoj fudbalski talenat.

Izvor: Morava info

Prethodni članakBorac gostuje ekipi kojoj “gori“ pod nogama, Tomašević očekuje težak meč
Sledeći članakJedinstvena naplata putarine sa Grčkom od 1. juna

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here