Dr Dabić: Na infektivnom odeljenju 24 pacijenta, nabavljen tunel za dezinfekciju

6
2392

ČAČAK – U toku prethodnog dana u prijemno trijažnoj ambulanti čačanske Opšte bolnice pregledano je 14 pacijenata kod kojih je postojala sumnja na korona virusa, izjavio je danas pomoćnik direktora te zdravstvene ustanove Dejan Dabić, dodajući da su tri pacijenta hospitalizovana na infektivnom odeljenju.

Prema njegovim rečima, na tom odeljenju se trenutno nalaze 24 pacijenta, od kojih su dva na respiratoru.

Sama činjenica da su ti pacijenti na respiratoru, u prilog tome ide da je reč o teškim bolesnicima koji pored sumnje na kovid-19 imaju i brojne komoditete – naglasio je Dabić.

Naglašeno je da će nekoliko pacijenata, njih četvoro ili petoro, biti otpušteni kući ukoliko stigne negativna potvrda testa.

Dr Dabić se zahvalio lokalnom rukovodstvu na pomoći koju pružaju Opštoj bolnici.

To se sada ogleda i u nabavci tunela za dezinfekciju što je jako važna stvar u ovoj situaciji – zaključio je Dabić.

Izvor: MNA

Prethodni članakStiže 500 brzih testova za prijemno-trijažne ambulante u Čačku
Sledeći članakIN MEMORIAM: Dragan Jekić, predsednik Samostalnog sindikata kompanije “Sloboda“

6 KOMENTARA

  1. Miško prijatelju, malo si šizofren. Kažeš da se vodi intenzivna kampanja pa se žališ da Miluna nema 15 dana. Znaš li šta pričaš? Možeš li da se obuješ u jednoj pameti?

  2. Gde će se postaviti taj tunel? Svaka prilika se koristi za predizbornu kampanju. Jesu li dali svoje pare za tunel pa im se zahvaljujete? Miluna nema petnaest dana, lepi srciće. E, moj grade.

    • Pa nije ti valjalo kad se pojavljivao, sad ti ne valaja kad se ne pojavljuje. Za tvoju informaciju na svakom je štabu, daje informacije svim medijima koji to od njega traže. I da, dobar deo sredstava je obezbedio od strane donatora, a ostatak iz budžeta grada, koji novac nije njegov, ali nije bio ni ovih prethodnih, pa nešto se ne sećam da su nešto za te novce uradili u korist gradjana, a bila je i pandemija gripa, koju si ti zaboravio, jer imaš pamćenje kao ribica.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here