Dr Dragutinović: Čačansko porodilište ima najsavremeniju opremu, ali povremeno se pokvari aparat za ultrazvuk

8
1017
Dr Slavica Dragutinović

ČAČAK – Čačansko porodilište ima najsavremeniju tehničku opremu, iako se dešava da se na tom odeljenju ultrazvuk povremeno pokvari, kaže zamenica direktora Opšte bolnice u Čačku i članica Gradskog veća zadužena za zdravstvo dr Slavica Dragutinović, prenosi portal Info-lider.

Prema rečima dr Dragutinović kvarovi na aparatu za ultrazvuk budu otklonjeni u roku od dva do tri dana.

Ona je podsetila da je ovo odeljenje nedavno renovirano, te da postoje sale za prirodne i hiruške porođaje.

U Domu zdravlja, takođe, imamo najsavremeniji ultrazvuk za porodilje, a kada je u pitanju Opšta bolnica, ovaj aparat postoji na porodilištu i ginekologiji. Na porodilištu on opslužuje bebe i trudnice i dešava se kvar s vremena na vreme, ali se brzo otkloni. Naravno, ukoliko se desi da je neophodan i da ne radi, postoji mobilni na odeljenju intezivne nege, pa je on raspoloživ našim stručnjacima – istakla je dr Dragutinović.

Izvor: Info-lider

Prethodni članakPovećan izvoz prehrambenih proizvoda sa područja Čačka, najviše robe u Rusiju, Nemačku i Francusku
Sledeći članakNovi film Gorana Markovića “Delirijum tremens“ u Domu kulture

8 KOMENTARA

  1. Da nije smesno bilo bi tuzno, ovo Vam je slika rada Bolnice u Cacaku, olicena u liku i delu bas kako na slici. Za sve u bolnici se pita gl. sestra Jelena Glisic, od koje se plasi i doticbna sa slike, jer gl.sestra( kao direktor ili namesnik) podrzana od strane direktora unistava Bolnicu.
    Clanica sam SNS-a od pocetka, i secam se kada je i ova sa slike doslakod nas u stranku,, a da ne pominjem Milosevica i Jelenu koje sam tek od skoro pocela vidjati na skupovima SNS-a, javno cu reci da zbog Milosevica i Jelene Glisic necu glasati SNS a ne mogu ni za ove prethodne olicene u Djilasu i Tadicu, tako da necu ni izlaziti na glasanje. Ako bude prilike kada Predsednik Vucic sledeci put bude posetio ove krajeve, potrudicu se da dodjem do njega i da ga upoznam sta garnitura u vlasti radi u bolnici a sve protiv interesa SNS-a, samo me interesuje za cije osim licnih interesa to radi. Vratiti Cana u SNS sto pre, tada nam je stranka bila stranka SNS-a a sada je vode tajkuni !!!

  2. Jadna je Bolnica čiji ovakvi doktori izlaze na konferenije ! Lončare, Todoroviću, imate li mladjih i pametnijih kadrova od ove ? Doktorka, imaš tvoj savet za zdravlje, i to ti je dovoljno. Ovamo se ne mešaj.

  3. Ali zato nemate više pedijatara, ginekolozi odlaze, dečijeg kardiologa imamo jednog u Čačku koji ide uskoro u penziju. Na kraju ćete i da se svedete na nivo doma zdravlja, ići ćemo u Kragujevac da se porađamo

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here