Dr Luković: Sledeće sedmice u čačanskoj bolnici biće manje od 100 kovid pacijenata

6
1830
Foto: MNA/Miloš Lukić

ČAČAK – Rukovodilac Radnog tima za praćenje širenja korona virusa u Čačku Mihailo Luković konstatovao je da se epidemiološka situacija u tom gradu polako smiruje, iznoseći podatak da je u Domu zdravlja i ambulantama bilo 138 pregleda.

On je ocenio da se oseća se boljitak, ali da ćei spuštanje epidemiološke krive verovatno biti sporije nego tokom marta i aprila, kada su na snazi bile drastičnije mere, poput policijskog časa.

Od 1. do 25. jula iz čačanske bolnice otpuštena su 182 pacijenta, od tog brija 26 iz Ivanjice. Tokom jula smo imali devet pacijenata koji su izlečeni. Statistika pokazuje da više obolevaju muškarci, 128 slučajeva, a žene znatno manje, 82 – naveo je Luković.

On je istakao da ohrabruje činjenica da u protekla 24 sata nije bilo preminulih i da bi krajem naredne sedmice broj pacijenata u bolnici trebalo da bude ispod 100.

Izvor: Morava info, MNA

Prethodni članakČačanin (35) uhapšen zbog preprodaje amfetamina
Sledeći članakDr Tošić: U Čačku povećan broj testiranja, sve manje novozaraženih

6 KOMENTARA

  1. Doktore Lukoviću, pravi Čačani imaju puno poverenje u vas. Na pojedince koji priželjkuju da u Čačku ima na stotine mrtvih jer od toga vide političku korist ne treba obraćati pažnju.

  2. Jesu li ova trojica, četvorica koji uvek ostavljaju iste komentare o dr Miksu Ćalovićevi ili Boškovi moroni? Seljačine svakako jesu.

    • E, moj ti. Do skoro si Čačak gledao na razglednicama a sada nešto pričaš. Sa koje si se planine dovukao. Kaži porodicama preminulih kako su Milun i Miks pobedili koronu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here