Druga šansa za posao za žene koje imaju preko 45 godina

0
469

ČAČAK – Udruženje “Žene ne prekretnici“ i Udruženje “Laris“ iz Čačka u četvrtak (7. novembar) realizovaće projekat “Druga šansa za žene koje imaju 45+ godina u Srbiji”.

Ako ste upravo izgubili posao, već dugo ste bez posla ili ste u procesu traženja novog zaposlenja ili zanimanja, a imate 45 ili više godina, Udruženje “Žene na prekretnici“ u saradnji sa Udruženjem Laris nudi seriju radionica koje mogu da vam pomognu da se suočite sa krizom, da vratite samopouzdanje, da dobijete korisne informacije i steknete potrebne veštine za pronalaženje novog posla ili da otkrijete da li imate sklonosti prema preduzetništvu i šta je sve neophodno za pokretanje sopstvenog biznisa – navodi se u saopštenju.

Ovaj projekat je podržan od strane Agencije Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji (UN WOMEN) u okviru projekta “Ključni koraci ka rodnoj ravnopravnosti“, koji finansira Evropska unija.

Uvodni informativni sastanak održaće se 7. novembra, sa početkom u 16h u Ulici cara Dušana bb, u Centru za stručno usavršavanje u Čačku.

Dodatne informacije na: mail: udruzenjelaris@gmail.com ili tel: 064 1337144

Izvor: Morava info

Prethodni članakSNS Čačak: SzS još jednom pokazao zaslepljujuću mržnju i nemoć pred argumentima
Sledeći članakSzS: Vučić na građane poslao plaćene kriminalne grupe

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here