Dveri: Bojović ne govori istinu o ceni vode u Čačku

5
356

ČAČAK – Srpski pokret Dveri u Čačku saopštio je danas da je pomoćnik gradonačelnika Čačka Milan Bojović izneo netačne informacije kada je prilikom gostovanja na jednoj televiziji rekao da je cena vode mesečno povećana za 24 dinara po domaćinstvu.

Pošto je izjava Bojovića da prosečno domaćinstvo troši mesečno 4,5 metra kubna vode neistina, što se i vidi sa zadnje strane računa za vodu gde piše da je to 30 metara kubnih, proizilazi da ćemo kao građani mesečno plaćati prosečno 144 dinara više nego do sada ili tromesečno na računu 432 dinara (106,8 dinara za vodu i 37,2 dinara za kanalizaciju) – navodi se u saopštenju, koje je potpisao odbornik Dveri Aleksandar Sretenović.

Čak i da uzmemo da je prosečna potrošnja manja od 30 kubika, kažu u Dverima, nikako ne može biti 4,5 kubnih metara, cena je značajno uvećana u odnosu na izjavu Bojovića od 24 dinara.

Još jedna primer gde su, kako se navodi, građani obmanuti, Dveri navode problem stanovnika Ljubić keja kojima su kuće i imovina uništene u poplavama 2014. godine, a da im se pune četiri godine obećava rešavanje problema kanala Parmenac-Katrga iz famoznog fonda Abu Dabi.

Dveri konstatuju i da je Bojović postao novi član Srpske napredne stranke, kao i da je odmah dobio visoku funkciju.

Izvor: MNA

Prethodni članakNekoliko stotina domaćinstava u Moravičkom okrugu i dalje bez struje
Sledeći članakMinistar Đorđević: Plate u inostranstvu nisu mnogo veće, a život je višestruko skuplji nego u Srbiji!

5 KOMENTARA

  1. Pa uvlakac mora da laze i da pridje uz svakog.Uz Velja,Voja,Kostunicu pa sad u SNS…neradnik mora da pridje da bi prikrio sebe.I svasta ce reci zarad svog intresa.Nas je,ali sta ce kad voli da se hvali titulama da je prepametan😂,a potice od ljudi koji su neradnici prve klase!Sta reci…

  2. Srki, tesko je takvima objasniti ali pukusacu da ti dam jedan savet da bi nes,ta znao moras da prvo da naucis da citas a drugo odes u vodovod i pitas.

    • Bitno je da ti znaš. Hajde majstore objasni gde su slagali, kada sve što su napisali tako stoji na obračunu. Nesrećan si ti koji nosiš toliko mržnje i laži u sebi. Da li ti je savest mirna

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here