Dveri Čačak: Ova gradska vlast je pojela 12 godina naših života

4
341

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se saopštenjem povodom, kako ističu, aktuelne afere nenamenskog trošenja novca iz gradskog budžeta.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Na sednici skupštine grada Čačka tokom 2018. godine na temu rebalansa budžeta odbornik Srpskog pokreta Dveri Milica Prokić nazvala je naprednjački budžet – “gastronomski“. Milica Prokić je još tada utvrdila da svake godine raste razdeo u budžetu grada Čačka za gradonačelnikovu reprezentaciju i da vlast tako bukvalno pojede narodne pare.

Još tada je upoređeno da nema gradonačelnika i gradske vlasti koja toliko jede kao ovi naši. Tome, u svetlu najnovije afere sa ogromnim kafanskim računima koju su otkrile kolege iz opozicije, možemo dodati da su naprednjaci na čelu sa Milunom Todorovićem pojeli naše živote za ovih 12 godina vlasti SNS u Čačku, a ne samo roštilj za 80.000 evra za ovih nekoliko nedelja.

Jasno je da su ovo veštački uvećani ili fiktivni računi koji služe ili za plaćanje glasova na izborima ili za prelivanje u privatne džepove. Nažalost, postoje i mnogo krupniji primeri nenamenskog trošenja sredstava iz budžeta, kao i direktne korupcije u formi nameštenih tendera i preplaćenih infrastrukturnih radova, a da ne govorimo o partijskom zapošljavanju.

Zato na lokalnim izborima u Čačku za nekoliko meseci ova naprednjačka vlast mora da padne. Na nedavnim republičkim izborima SNS + SPS + SRS su zajedno imali ispod 50% glasova, što znači da ujedinjena opozicija može pobediti sadašnju gradsku vlast. Dveri Čačak smatraju da je došlo vreme da opozicija u Čačku ujedini sve svoje snage u tom pravcu i da već na leto 2024. godine konačno dobijemo novu vlast u našem gradu.

Informativna služba Dveri Čačak

Prethodni članakJelena Gavrilović održaće koncert filmske muzike “Cinema acoustic“, veče posvećeno Sonji Savić
Sledeći članakIndeks 2024: Prezentacija univerziteta, fakulteta, akademija i visokih škola Srbije u holovima Kulturnog centra

4 KOMENTARA

  1. Jedina lošija opcija za sve građane od naprednjaka i Boška jesu Pavle, tetkino dete, i Poledica koje gura jedan medij sa delom naprednjaka! Narode, pamet u glavu!

  2. Pitanja za Informativnu službu Dveri tj. Boška, toliko puta ste imali šansu za ujedinjenje opozicije, zašto to niste učinili? Boško prop’o u Beogradu, preneo stvari, preselio se, planirao trajno nastanjenje tamo i Milica Zavetnica ga izvrtela, a sad hoće da bude ujedinjenje u Čačku. Mislim Boško, ovo je Čačak, odavno smo te provalili. Da nećeš ti da budeš lider te opozicije u Čačku? E tu ćete se opoziciono razjediniti. Jedino sa tatom da se ujediniš kao i uvek.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here