Dveri Čačak: Podrška apelu građana Atenice i Kulinovaca za promenu lokacije Postrojenja za preradu otpadnih voda

16
884

ČAČAK – Dveri Čačak u potpunosti podržavaju građane Atenice i Kulinovaca koji smatraju neprihvatljivim izgradnju Postrojenja za preradu otpadnih voda na 150 metara od naseljenog mesta, saopšteno je iz ove stranke.

Prema njihovom mišljenju, postrojenje na ovoj lokaciji ugroziće životnu sredinu – vazduh, vodu…

 • Negativne posledice su ne samo pojava buke i neprijatnih mirisa nego i povećanje bakterijskih infekcija i drugih zdravstvenih problema kod stanovništva koje živi u blizini. Podržavamo predlog meštana da se lokacija pomeri za kilometar nizvodno, što je tehnički izvodljivo. Ukoliko se ovaj konstruktivan predlog ne prihvati, pridružićemo se daljoj borbi meštana protiv izgradnje Postrojenja za preradu otpadnih voda na predviđenoj lokaciji koja ugrožava ekološku i zdravstvenu bezbednost – navode iz Gradske organizacije Dveri Čačak.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMlađi pioniri Čačka 94 učestvovali na turniru u Bajinoj Bašti
Sledeći članakSudar kamiona i autobusa na Ibarskoj magistrali kod Mojsinja

16 KOMENTARA

 1. Razgovarajte sa svakim čovekom, poručuje Vučić. Setio se ljudi kad mu treba glas. A i Milun mu je čovek za to. Milun koji nije primao stranke, nije hteo da čuje za njihove probleme. Dignute glave, nije video nikoga , sem onih od kojih je imao koristi. Takav je i Vučić i svi koji nude Srbiju sutra. Ti narode, ako to glasaš, onda ne vidiš svoju propast.

 2. Miloš Jovanović Novi DSS i Dragan Đilas SSP rade za Vučića. Njih jedino zanima Beograd. Unutrašnjost zemlje njih ne interesuje. Cela Srbija vidi da se 2.juna bira između Vučića i opozicije. Svi birači koji ne glasaju Vučića treba da izađu na izbore i glasaju opoziciju. Time će biti kraj vlasti Vučića i njegovih prodanih duša.

 3. Stvarno mi nije jasna koja je svrha ovih glupih komentara i prepucavanja ko je ko, izađite na izbore i glasajte za koga mislite da je najbolji. Mlatite praznu slamu ubeđujući jedni druge da li su Dveri opozicija ili su sa Vučićem. Nije demokratija za ovce, to je za kulturne narode, Fince, Šveđane, Švajcarsce.. U normalnim zemljama postoje urbanisti i urbanistički planovi, zakoni, tako da i nije bitno toliko ko je vlast na lokalu, oni sprovode ono što je već isplanirano za narednih 30 god.. Ovde kako koja vlast dođe tako sve izmenja

 4. Kakve neznalice. Postrojenje se radi tamo gde je danasnji kolektor, odnosno tamo gde sistem kanalizacije danas se završava a to je bas tu. “Pomeranje” lokacije znaci odlaganje izgradnje za nekoliko godina i poskupljuje nekoliko desetina miliona evra. A uz to, da su bar malo pogledali kako je to u zemljama EU, znali bi da postrojenje nikako ne zagadjuje okolinu, i da se ona nalaze pored kuca, u parkovima i sl. Ili znaju, ali ovako skupljaju po neki politički poen

  • Milice Zavetnice, pa ti si Vučićeva. Dveri sigurno nisu. Da jesu davno su mogle da urade što i Milica, i ogromne pare u džep. Ali Dveri 12 godina nisu bile na prodaju , niti će biti. Tako da znaš, da više ne lupaš gluposti.

   • Bili ste u koaliciji sa Micom pre 6 meseci, a Boško ne zove mene šefe. Beži bre, ne lupetaj gluposti. Boško i opozicija, kao mače i taraba. Nigde veze.

  • Čačani su zadnjih osam godina gledali bahatu i kriminalnu vlast SNSa. Pre njih gledali su istu takvu vlast. Jedina ozbiljna alternativa njima su Dveri. Dveri su ozbiljna , odgovorna patriotska stranka. Dvanaest godina nisu se prodali nikome, a mogli su. Dvanaest godina nisu menjali ideologiju i program. Zato Dveri, broj 3.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here