Mlađi pioniri Čačka 94 učestvovali na turniru u Bajinoj Bašti

6
1049

ČAČAK – Mlađi pioniri Čačka 94 rođeni 2013/2014. vođeni trenerima Lazarom Markovićem i Vojom Popovićem učestvovali su u subotu na turniru u Bajinoj Bašti, gde su osvojili drugo mesto.

U grupi su dečaci iz Čačka savladali KK Crnokosa iz Kosjerića rezultatom 44:12, a u drugom kolu još ubedljive dečake iz Sevojna sa 63:4. U polufinalu savladan je domaćin KK Student 2 sa opet ubedljivih 50:4.

Pobednik u šutu pred finalnu utakmicu bio je košarkaš Čačka 94 Petar Vujović koji je postigao šest od devet mogućih pogodaka.

U finalu su se našle najbolje dve ekipe, a ipak su dečaci iz KK Ivanjica slavili u uzbudljivom finalu sa 27:23.

  • Fenomenalan rezultat ovih dečaka koji su pored košarke posetili i spomen kompleks Kadinjača, a i manastir Raču, gde su uz posebnu dozvolu monaha mogli da uđu u dresovima. Zaista jedan specijalan dan za ove dečake, a i za naš klub. Naša budućnost – navode iz KK Čačak 94.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU Mrčajevcima puštena u rad nova trafostanica, spas za 17 čačanskih sela
Sledeći članakDveri Čačak: Podrška apelu građana Atenice i Kulinovaca za promenu lokacije Postrojenja za preradu otpadnih voda

6 KOMENTARA

  1. Kad se sa decom radi s ljubavlju i poštovanjem,rezultati su neizostavni.Svaka čast ljudima iz kluba i dečacima koji igraju iz ljubavi prema sportu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here