Dveri Čačak: Sprečiti da na lokalnim izborima u Čačku glasaju građani Kraljeva i Požege

2
398

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se saopštenjem u kojem upozoravaju na, kako ističu, mogući “izborni inženjering“ na predstojećim lokalnim izborima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

U okviru izbornih neregularnosti za ovih 12 godina vlasti SNS viđeno je sve i svašta i primenjene su najrazličitije izborne nepravilnosti i krađe. Međutim, uvođenje fiktivnih birača iz drugih gradova u birački spisak za lokalne izbore tamo gde vlast loše stoji predstavlja vrhunac izbornog inženjeringa i bezakonje prve vrste. Sa pojavom fiktivnih birača koji se sele iz grada u grad prema potrebi vlasti izbori su izgubili smisao.

Niti jedna od naših opozicionih političkih opcija ne može samostalno ovome da se suprotstavi. Samo zajedničkim snagama kompletne opozicije možemo se suprotstaviti ideji lokalne vlasti u našem gradu da u Čačku dobijemo fiktivne birače iz Kraljeva i Požege jer su tamo već održani lokalni izbori 17. decembra, a u Čačku nisu. To je očito i bio glavni razlog izbornog inženjeringa da lokalni čelnici gradova i opština po Srbiji prevremeno negde podnesu ostavke a negde ne, kako bi se birači selili iz opštine u opštinu i nazad prema potrebi i nalogu iz centrale SNS.

Dveri Čačak će u dogovoru sa kolegama iz opozicije učiniti sve da se spreči ova kriminalna pojava na dolazećim lokalnim izborima u našem gradu. Posebno se obraćamo Policijskoj upravi u Čačku i zaposlenima na poslovima prijave prebivališta, kao i nadležnima u lokalnoj samoupravi za izmene u Jedinstvenom biračkom spisku, da se ne igraju sa ovim teškim oblicima kršenja zakona jer će za to krivično odgovarati zajedno sa onima koji su im naredili da to rade.

Gradska organizacija Dveri Čačak

Prethodni članakPlanska isključenja: Ovi delovi teritorije Čačka u petak ostaju bez struje
Sledeći članakIvan Milinković imenovan za koordinatora bazičnih selekcija FK Borac 1926

2 KOMENTARA

  1. Greska, treba svi da glasaju kako bi vi dobili vise glasova. Ko garantuje da su ovi, kako vi kazete divlji glasaci, glasali sa Vucka. Mozda su za vas. A?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here